PUBLICITÉ

Sint Valentijn : 6 argumenten waarom hij u bloemen geeft!

Gepubliceerd door Isabelle Eustache op 10/02/2004 - 00h00
-A +A

Vrouwen stellen zich ieder jaar bij Sint-Valentijn dezelfde vraag: krijgen we een bos bloemen? Of een klein cadeau? Of niets? Hier zijn alvast 6 argumenten waarom uw man u bloemen geeft voor valentijnsdag.

PUB

1) Wij houden van cadeaus, waarom niet?

Van vrouwen wordt altijd verwacht dat ze van cadeaus en attenties houden. Maar dat is nochtans geen verplichting, het hoeft niet altijd iets materieels zijn. Wanneer een attentie stipt op tijd komt, is dat ook een bewijs dat onze man er op voorhand heeft aan gedacht. En dat hij de tijd heeft genomen om langs te gaan bij de bloemist.

Een bos bloemen is dus ook een teken van liefde! Dus ja, we vinden het leuk om met valentijn bloemen en cadeaus krijgen.

 

2) Valentijn is een commercieel feest, en dan?

Het is duidelijk dat Sint-Valentijn 'een commercieel feest' is. Namelijk een goede reden voor winkels om ons hun producten te verkopen en voor de restaurants om hun tarieven te verhogen.

Maar u bent niet verplicht om daaraan mee te doen. Bloemen geven kan binnen elk budget! En het moet niet groots zijn, het is dikwijls het idee dat telt.

 

Gepubliceerd door Isabelle Eustache op 10/02/2004 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Hoe wellevend bent u? Geüpdatet op 10/09/2007 - 00h00

Wellevendheid is niet alleen een teken dat u goed bent opgevoed. Het is vooral een teken van voorkomendheid voor de andere, van respect. Het bewijst ook dat u erop let om niet egoïstisch te zijn en enkel maar op eigenbelang gericht bent, dat u intege...

Nieuwjaar: wat eet ik met oud en nieuw? Geüpdatet op 17/12/2012 - 12h46

De feesten komen eraan, heerlijk! Maar we kunnen er ook een slechte herinnering aan overhouden en ons zorgen maken over het effect op de weegschaal. Natuurlijk zult u door een week van overdaad niet meteen blijvend aankomen. Maar dat belet niet dat u...

Meer artikels