Overslaan en naar de inhoud gaan
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
Eerste onderwerp hernemen

Schoenfetisjisme

Gepubliceerd door op 08/06/2013 - 01h15
PUB

Partner heeft alleen belangstelling voor voeten en schoenen.Ik voel me vernederd én gekwetst.Vrijen zoals het hoort gebeurde nooit!  We zijn 40 !!! jaar gehuwd.Als ' gezonde vrouw ' verlang ik normale sex.Ik ervaar dit als een " trauma "!   

Fout melden


X
Antwoorden
Jaap200223222 heeft op gereageerd

HAHA

krakpatsboem heeft op gereageerd

Kinderachtige reaktie hoor "jaapie" !!

doubdog heeft op gereageerd

Iedereen heeft een ander verlangen wat betreft sex, maar als je dit als een trauma gaat aanzien dan heb je er ook niks aan. Heb je dit al letterlijk zo verteld en de reactie afgewacht? En kan je geen overeenkomst hebben waardoor jullie beiden tevreden zijn... Ja op die leeftijd mag je dit niet ervaren natuurlijk, nu heb je normaal juist de leukste sex... hoop dat je een oplossing vindt om er ook te kunnen van genieten... misschien is het al goed dat je enkel hem kan opgeilen met je voeten en schoenen en daarna aan meer gewone dingen kunt volgens jou kunt overgaan

wm08 heeft op gereageerd

Begrijp niet goed uw situatie ?? schrijf je in naamvan ??

rudolfientje heeft op gereageerd

Ik ben 45 jaar getrouwd en mijn vrouw heeft in al die jaren niet één keer een leren jasje voor me aangetrokken imn bed, nooit bedschoenen of laarzen gedragen... Dat is precies het omgekeerde. En dat begrijp ik nog steeds niet.

PUBLICITÉ
{ } { }