‘s Zomers zijn de mosselen, oesters en garnalen ronduit verleidelijk! Ze zijn snel zelf te bereiden of een leuke aanleiding om tijdens de vakantie eens op restaurant te gaan. Maar hoe kunt u ze veilig eten en een voedselvergiftiging voorkomen? Paule...
Voedingsmiddelen
- Boter, margarine, room
- Chocolade
- Desserts
- Eieren
- Frisdranken, dranken
- Gealcoholiseerde dranken
- Graanvlokken, zetmeelhoudende stoffen
- Groenten
- Groenten en fruit
- Kaas
- Koffie
- Kruiden, specerijen
- Kruidendrankje
- Melk, zuivelproducten
- Paddenstoelen
- Plantaardige oliën
- Schelp- en schaaldieren
- Soja
- Suiker
- Thee
- Vis
- Vlees
- Vruchten
- Water
- Wijn
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
Schelp- en schaaldieren
Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Voedingsmiddelen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met schelp- en schaaldieren: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.
Rubrieken van het moment
PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Hoe eet u ’s zomers zeevruchten zonder ziek te worden?
Op uw bord: kreeft, langoest en langoustines
Deze "lopende schaaldieren " komen eerder tijdens de eindejaarsfeesten bij ons op tafel. Nochtans zijn ze in april en mei in topvorm. Ze zijn caloriearm en lenen zich perfect voor een risicoloze, gezellige maaltijd met vrienden.
Oppassen met mosselen!
Het eten van mosselen zou u dit jaar darmstoornissen kunnen berokkenen. Mosselen uit Zeeland zouden geen probleem mogen stellen, maar wees toch maar voorzichtig.