PUBLICITÉ

Salade van radijsjes, fijne kruiden en zalm

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 14/06/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Ingrediënten

Voor 4 personen

1 bos radijsjes
1 bos kervel
1 bos platte peterselie
50 gram rucola
2 tot 3 takjes basilicum
1 pakje gerookte zalm in blokjes
enkele aardbeien
1 citroen
1 limoen
3 teentjes gekonfijte look

Bereiding

Haal de radijsjes van het groen en was ze. Snij ze in schijfjes. Doe ze in een slakom.
Was de kervel en de platte peterselie, dep ze droog en haal de blaadjes van de takjes. Doe alles in de
kom bij de radijzen.
Doe hetzelfde met de rucola en het basilicum.
Doe de zalmblokjes erbij en de in vieren gesneden aardbeien.
Rasp er wat citroenschil over.
Pers de citroen en de limoen uit en vang het sap op in een kop.
Doe de gekonfijte look (zonder de pel) erbij, samen met één tot twee koffielepels van de olie. Plet ze
stevig.
Giet deze saus over de salade. Meng goed.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 14/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ