PUBLICITÉ

Salade van flageoletbonen en komkommer

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 23/03/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Ingrediënten voor 4 personen


1 komkommer
1 rode paprika
2 sjalotjes
1 blik flageoletbonen natuur
3 eetlepels sojasaus
2 eetlepels olijfolie
platte peterselie
zout

Bereiding


Schil de komkommer en snij hem in kleine dobbelsteentjes. Doe ze in een zeef, bestrooi met zout en laat uitlekken.
Schil de paprika met een dunschiller. Verwijder zorgvuldig alle zaadjes en zaadlijsten en snij het vruchtvlees in dunne staafjes.
Pel de sjalotjes en versnipper ze.
Doe alle groenten in een grote kom.
Giet de flageoletbonen af, spoel ze onder de kraan en doe ze in de kom bij de rest. Roer goed.
Giet de sojasaus en de olie erop. Breng op smaak met een beetje zout. Roer goed en zet 1 uur in de koelkast.
Strooi er net voor het opdienen een paar plukjes platte peterselie over.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 23/03/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ