PUBLICITÉ

Salade van andijvie en rode paprika

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Dit recept is licht, evenwichtig en bevat weinig vet. Meteen hebt u een antwoord op de eeuwige vragen: ' Wat gaan we vandaag eten? ' en ' Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen? '. Smakelijk!

PUB

Ingrediënten voor 4 personen


2 andijvies
1 rode paprika
50 gram veldsla
2 eetlepels olijfolie
1 citroen
balsamicoazijn
zout
versgemalen peper

Het recept


Snij de andijvie en de paprika in fijne reepjes. Meng ze onder de veldsla.
Maak een vinaigrette met wat olie, het sap van de citroen en wat balsamicoazijn (die maakt de saus zachter en voorkomt dat men te veel olie gaat gebruiken).

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ