PUBLICITÉ

Roken verstoort de seksuele bedrijvigheid.

PUB
  • Question 1 sur 1Roken verstoort de seksuele bedrijvigheid.
Gepubliceerd door Isabelle Eustache op 12/07/2011 - 10h52
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Flusternar

Ach, alles is zo relatief. Volgens mij is hier geen fout antwoord mogelijk omdat dit onmogelijk te bewijzen valt.
Hebben jullie er al eens bij stil gestaan dat verstokte rokers zich héél goed in hun vel kunnen voelen als... de niet rokers hen maar eens gewoon met rust leren laten.

Volgens mij zit gezondheid gewoon in het hoofd van elk individu afzonderlijk.
Ik ben reeds jaren een niet-roker dus ik heb ervaring in beide kampen.

Het is de drukte die wij zelf maken rond een bepaald fenomeen die bepalend is voor de impact van dat fenomeen op onze gezondheid en op de gezondheid van degenen die wij, bewust of onbewust, beïnvloeden.

Van zodra wij het bio-ritme van een roker dus NIET verstoren door ons gezeur dan is er écht geen vuiltje aan de lucht. En dat gezeur is dan ook de reden waarom vele passieve rokers meer klachten hebben dan vele rokers.
Eigen schuld dikke bult zegden wij als kind... ik zou er aan toevoegen... Hou je bij een Glimlach-mond dan blijf je ook in rokers-zones Gezond ;-)

Dus vind ik dat ik vanuit mijn standpunt bekeken JUIST heb genatwoord door te beweren dat roken NIET nadelig is voor ons seksleven.

Indien mijn bewering niet zou kloppen dan zouden ALLE rokers vroeger sterven dan de extreme gezondheids-freaken doch ik zie minstens zoveel van die laatste soort sterven als van de rokende soort. Dus moraal van het verhaal... Gebruik je Gezonde verstand en laat je niet zo snel vangen aan de Eindeloze contradicties van "Het Leven" want elk element van de Schepping heeft een 100% Gelijkwaardig en dus 100% Constructieve Noodzaak van bestaan. Het is niet omdat wij dit in deze fase van "Het Leven" niet kunnen begrijpen of geloven dat het zo niet zou zijn.

Ik ben er gerust in, ook rokers hebben het Eeuwige leven in de Wonderlijke Manifestatie-Gangen van het Universum.

Just Smile & Enjoy Your Cl-own Way ;-)

PUBLICITÉ