PUBLICITÉ

Recepten voor de lunchpauze

Dossier recettes mis à jour le 17/05/2017 - 17h01
-A +A

De lunchbox is trendy, dat staat vast. Maar de hype terzijde, moeten we toch toegeven dat de lunchbox toch de beste manier is om aan de bedrijfskantine te ontsnappen en evenwichtig te eten. Voeg aan de hoofdmaaltijd van je lunchbox altijd nog yoghurt toe (of een potje plattekaas). En neem de tijd om rustig te eten! 

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Boerenkool, een groente met 1001 troeven! Geüpdatet op 17/02/2016 - 11h05

Dankzij de vele gezondheidstroeven raakt boerenkool of krulkool stilaan uit de hoek van de vergeten groentes en sluit ze zich aan bij de trendy voedingsmiddelen! Celebrity’s als Heidi Klum en Jennifer Aniston zweren bij de groente. We zetten de culin...

Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Meer artikels