PUBLICITÉ

Rauw, gebakken of gestoofd, wij vallen voor witloof!

Dossier mis à jour le 19/12/2016 - 14h10
-A +A

De seizoengroente bij uitstek is wel degelijk witloof. Onze nationale tuinbouwtrots wordt geloofd in binnen- en buitenland (de teeltwijze is door een Belg ontwiikeld!)

Witloof dat caloriearm is en rijk aan vezels zorgt niet alleen voor lekkere maar ook voor weldoende gerechten. Wij hebben bovendien een reeks super lichte recepten samengesteld.

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Boerenkool, een groente met 1001 troeven! Geüpdatet op 17/02/2016 - 11h05

Dankzij de vele gezondheidstroeven raakt boerenkool of krulkool stilaan uit de hoek van de vergeten groentes en sluit ze zich aan bij de trendy voedingsmiddelen! Celebrity’s als Heidi Klum en Jennifer Aniston zweren bij de groente. We zetten de culin...

Welk gevogelte voor de eindejaarsfeesten? Geüpdatet op 12/12/2014 - 13h13

Kalkoen ? Kapoen ? Eend? Poularde? Een mooi, vlezig stuk gevogelte is de traditionele schotel voor de eindejaarsfeesten . Maar alles hangt af van het aantal disgenoten. U moet rekenen op 350 tot 400 g per persoon (beenderen inbegrepen). Hoe kiest u u...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Meer artikels