PUBLICITÉ

Puberteitscrisis

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent adolescentie, tienertijd, puberteit. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met de puberteitscrisis: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
De puberteitscrisis: "Je begrijpt het toch niet!!!" Geüpdatet op 17/06/2013 - 10h24

Ouders houden hun hart vast voor de puberteitscrisis met de typische woedebuien, de rebellie en het buitensporig gedrag, allemaal tekenen van de verwarrende en overrompelende veranderingen die jongeren in deze fase van hun leven ondergaan. Toch zijn...

Erectiestoornissen: wat u moet weten Gepubliceerd op 26/03/2013 - 10h43

Erectiestoornissen, impotentie, erectie-insufficiëntie , ... : stuk voor stuk termen om eenzelfde probleem te beschrijven waarmee in België 43 % van alle mannen te maken krijgen tussen 40 en 49 jaar.

Waarom begint de adolescentie alsmaar vroeger? Geüpdatet op 20/08/2002 - 00h00

Ouders kunnen soms moeilijk begrijpen waarom hun 10-jarig kind zich gedraagt als een 15-jarige adolescent en zich bezighoudt met zaken die eigen zijn aan de adolescentie, zoals seksualiteit. Begint de adolescentie alsmaar vroeger... en waarom?

Mijn lichaam is afschuwelijk ! Geüpdatet op 18/02/2003 - 00h00

Te dunne benen, te dikke dijen, te kleine of te grote ogen, haar dat te veel of te weinig krult, puistjes, een bril... Bij adolescenten kan alles tot complexen leiden. Een woordje uitleg...

Meer artikels
Vaakst gelezen dossiers