PUBLICITÉ

Pompoensoep

Recept aangemaakt op 11/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 19/01/2011 - 08h32
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

Ingevroren ui: 300 g
Pompoen: 500 g
Zonnebloemmargarine: 5 g
Room: 3 eetlepels
PUB

Bereiding voor pompoensoep

Snij het vruchtvlees van de pompoen in stukken. Braad de ui aan in margarine en doe er de stukken pompoen bij. Voeg er 6 glazen water aan toe en laat gedurende 15 minuten koken.
Mix de soep, doe er de room bij en laat ze nog eens 10 minuten koken.
Is de soep te dik, doe er dan wat water bij.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 11/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 19/01/2011 - 08h32
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ