PUBLICITÉ

Poivrade-artisjokken op de plancha

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 13/08/2012 - 16h42
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

12 poivrade-artisjokken
2 citroenen
Olijfolie
Parmezaan
PUB

Bereiding van poivrade-artisjokken op de plancha

Snij de steel van de poivrade-artisjokken. Verwijder de eerste bladeren. Snij de artisjokken in twee in de hoogte. Doe er regelmatig wat sap van een halve citroen bij zodat de artisjokken niet donker worden.

Smeer olijfolie op alle kanten aan de hand van een penseeltje. Doe de artisjokken op de plancha, met de gesneden kant naar beneden. Kook gedurende drie minuten. Draai ze om en laat nog een minuut koken.

Serveer de artisjokken op een bord. Met een fijn mesje snij je de parmezaan fijn en verdeel het erover.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 13/08/2012 - 16h42
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ