PUBLICITÉ

Blog : " Blog diëtetiek "

Plant uw volgende sneakers in de tuin

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 17/10/2011 - 14h28
-A +A

En als het er zijn van het merk Oat, zult u ze zien bloeien!

PUB

Deze erg modieuze sneakers zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen,  hennep, kurk en aaneengezet met biologisch plastic dat in zes maanden tijd bijna volledig (90 %) vergaat. Dat kan al tellen.

Maar Oat had ook het maffe idee om in de punt van de schoen plantenzaadjes te stoppen. Als uw  schoenen versleten zijn, stopt u ze gewoon in de grond en enkele maanden later schiet er op die plaats een plant uit.

Er zijn verschillende hoge en lage modellen te krijgen, in wit of in beige en met een zool in heel flashy kleuren (blauw, groen, geel, rood). Het geheel is heel trendy en werd ontwikkeld door de Nederlands ontwerper Christiaan Maats. De sneakers hebben de tweede  prijs bij de "Green fashion Awards" gewonnen.

Ze zijn momenteel te koop op de website van OatShoes of in de winkel Graanmarkt 13 in Antwerpen.

Post gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 17/10/2011 - 14h28
Ce billet fait partie du blog : Blog diëtetiek
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Help, ik heb zweetvoeten! Gepubliceerd op 27/04/2016 - 09h56

Zweten is een natuurlijk fenomeen, maar het is niet altijd makkelijk om ermee te leven. En als het onze voeten zijn die zweten, is er gevaar voor geurtjes, schimmel en andere onaangename bijwerkingen. Met enkele simpele regels zijn die rampzalige toe...

Uw voeten zeggen veel over uw gezondheid! Geüpdatet op 27/04/2017 - 09h54

Wist u dat uw voeten kunnen wijzen op gezondheidsproblemen, ook al bent u zich daar niet altijd van bewust? Inspecteer ze dan ook grondig van tijd tot tijd. En raadpleeg uw arts als u iets opmerkt dat niet klopt.

Zomerschoenen: een slechte keuze voor uw voeten! Gepubliceerd op 05/08/2014 - 15h59

In de zomer worden veelal open schoenen gedragen: sandalen, ballerina's, teenslippers. En 's avonds... dan gaan de hakken aan! Maar wist u dat deze zomerschoenen niet gezond voor uw voeten zijn en op latere leeftijd voor pijnlijke voeten zullen zorge...

Meer artikels