Perziken in de pan met lavendel

Recept aangemaakt op 09/07/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 11/08/2017 - 16h22
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

4 mooie perziken
1 citroen
20 g boter
30 g suiker
0,5 g gedroogde lavendel

PUB

Bereiding van perziken in de pan met lavendel

Hak de gedroogde lavendel fijn met een klein mesje.

Snij de perziken in twee, haal de pit eruit en snij de perzikhelften nogmaals in twee.

Laat de boter smelten in een pan, voeg het fruit toe, strooi de suiker erover en laat het geheel snel bakken.

Voeg de fijngehakte lavendel op het laatste ogenblik toe.

Leg het fruit op een schotel en laat het goed afkoelen vooraleer het op te dienen.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 09/07/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 11/08/2017 - 16h22
PUB