PUB
Pêches Belle Hélène: ingrediënten
Voor 4 personen
4 grote perziken
120 gram bittere chocolade
1,5 dl halfvolle melk
Pêches Belle Hélène: bereiding
Dompel de perziken onder in kokend water. Haal de schil eraf. Snij ze in tweeën en verwijder de kern.
Leg ze op een schotel of in een diepe kom. Zet koel weg.
Breek de chocolade in stukken. Doe ze in een kom. Zet deze kom in een pan met ziedend water.
Warm de melk op tot ze lauw is.
Laat de chocolade smelten au bain-marie, maar zorg ervoor dat hij niet hard of korrelig wordt.
Doe er de melk bij, zodra hij gesmolten is en meng goed.
Haal chocoladesaus van de bain-marie.
Giet over de goed gekoelde perziken. Dien meteen op.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00
en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist
op 06/09/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ