- Voor :
- 2 personen
- Soort :
- voorgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 30 minutes
- Ingrediënten :
-
200 gr diepgevroren zeevruchten
250 gr verse pasta
5 cl witte wijn
1 teentje look
1 soeplepel olijfolie
2 koffielepels mosterd
1 citroen
1 bosje peterselie
PUB
Bereiding van pastasalade met zeevruchten
Ontdooi de zeevruchten in een kookpot met witte wijn.
Kook de pasta in gezouten kokend water gedurende 10 à 12 minuten.
Verhakkel de look en de helft van de peterselie.
Maak een vinaigrette met olie, citroen, mosterd en 2 à 3 soeplepels kooksap van de zeevruchten.
Goed kloppen met de vork. Voeg de look en peterselie toe.
Laat de pasta uitlekken. Goed mengen met de zeevruchten. Doe de saus erover en meng opnieuw. Lauw bewaren.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste
op 11/06/2013 - 10h39
PUBLICITÉ