PUBLICITÉ

Paprika's: bonte recepten!

Dossier mis à jour le 16/09/2013 - 14h44
-A +A

Kleur in uw bord is altijd leuk. Maar als deze kleur door paprika's wordt gevormd, dan wordt het een echt gezondheidsvoordeel. Deze groente zit boordevol vitamine C, caroteen en vitamine E, waarmee ze het ideale trio aan antioxidanten bevat. Er zitten ook vezels in, minerale zouten en vitamines uit de B-groep. Een echte schat. 

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Boerenkool, een groente met 1001 troeven! Geüpdatet op 17/02/2016 - 11h05

Dankzij de vele gezondheidstroeven raakt boerenkool of krulkool stilaan uit de hoek van de vergeten groentes en sluit ze zich aan bij de trendy voedingsmiddelen! Celebrity’s als Heidi Klum en Jennifer Aniston zweren bij de groente. We zetten de culin...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Op het menu: foie gras Gepubliceerd op 17/12/2012 - 17h44

De naam " foie gras " is angstaanjagend. Het nuttigen ervan roept vaak schuldgevoelens op. Ten onrechte, want de lipiden in eendenlever hebben nagenoeg dezelfde samenstelling als de lipiden in olijfolie, waarvan de weldaden voortdurend worden opgehem...

Meer artikels