PUBLICITÉ

Papillotten van kip met twee soorten citroen

Recept aangemaakt op 02/11/2011 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 16/12/2013 - 21h53
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

4 kipfilets
1 onbespoten citroen
2 limoenen
4 palmharten
aluminiumpapier
zout
peper
PUB

Bereiding van papillotten van kip met twee soorten citroen

Verwarm de oven voor op 220°C (Gasstand 7/8)

Snij de kipfilets in grote blokjes en leg ze in een schotel.
Rasp er een beetje schil van de citroen over. Pers de citroen en de limoenen uit en besprenkel er de kip royaal mee. Bestrooi met een klein beetje zout en meng alles goed.

Snij de palmharten in grote stukken. Doe ze in de schotel bij de kip en meng opnieuw.

Scheur vier rechthoekige vellen aluminiumfolie af.
Verdeel het kippenmengsel met het sap over de vier vellen. Maak de pakketjes dicht en leg ze 12 tot 15 minuten in de oven.

Leg op elk bord een papillot en maak ze open. Geef er nog een goede draai van de pepermolen over.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 02/11/2011 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 16/12/2013 - 21h53
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ