
- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- desserts
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
8 tot 12 abrikozen
4 koffielepels suiker
1 koffielepel kaneel
PUB
Bereiding van de papillot met abrikoos en kaneel
Open de abrikozen, verwijder de pit.
In een kom mengt u de suiker en de kaneel. Doe de abrikozen erbij en roer goed door elkaar.
Snij 4 stukken aluminiumfolie af en leg de abrikozen erop. Sluit de papillotten en laat 10 minuten bereiden op de barbecue of de bakplaat.
De papillot van abrikoos met kaneel is zowel lekker warm als koud.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 21/08/2012 - 09h45
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 02/08/2016 - 14h28
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ