PUBLICITÉ

Omelet met zurkel

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 26/04/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Recept voor omelet met zurkel: Ingrediënten voor 4 personen


2 bosjes zurkel
1 greep jonge spinazie
1 teentje look
8 eieren
1 eetlepel melk
1 eetlepel olijfolie
zout
versgemalen peper

Recept voor omelet met zurkel: Voorbereiding


Verwijder de steeltjes van de zurkel en de spinazie. Was de blaadjes grondig, schud het water eraf en droog ze goed in een handdoek.
Pel het teentje look en prik het op een vork.
Breek de eieren boven een kom, voeg de melk, zout en peper toe en klop stevig op met een vork.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Doe de zurkel en de spinazie in de pan en roer erin met de 'lookvork'. Stoof tot de groenten beginnen te slinken.
Giet er dan de geklutste eieren op en roer goed om alles te vermengen.
Bak de omelet en breng met een spatel systematisch de randen van de omelet naar het centrum van de pan. Bak de omelet gaar volgens uw smaak (goed doorbakken of nog wat nat) en tot ze mooi stevig is.
Vouw de omelet dubbel en laat ze op een schotel glijden. Geef nog een goede draai aan de pepermolen.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 26/04/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ