PUBLICITÉ

Omelet met basilicum

Recept aangemaakt op 26/04/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/05/2012 - 09h50
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

1 bosje basilicum
1 ui
1 eetlepel olijfolie
8 eieren
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding voor omelet met basilicum



Was het basilicum, dep het droog, stroop de blaadjes af en hak die grof.
Pel de ui en versnipper hem.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en stoof de ui glazig.
Breek intussen de eieren boven een kom, doe er een beetje zout en royaal peper bij en klop de eieren stevig op met een vork.
Doe het basilicum bij de ui zo gauw die mooi glazig is en roer.
Giet er meteen de geklutste eieren op en bak de omelet. Breng met een spatel de randen systematisch naar het midden van de pan.
Bak de omelet gaar volgens uw smaak: goed doorbakken of nog wat nat.
Vouw ze dubbel, leg ze op een schotel en geef een goede draai aan de pepermolen.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 26/04/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 29/05/2012 - 09h50
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Treintje

Spijtig, spijtig dat het bij al die lekkere recepten nog steeds niet nodig gevonden word om het eiwitgehalte te vermelden. Voor mensen met nierproblemen en belangrijke informatie

Met vriendelijke groeten

Zitta

Ik sluit me aan bij Treintje.

PUBLICITÉ