- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
1 bosje basilicum
1 ui
1 eetlepel olijfolie
8 eieren
zout
versgemalen peper
PUB
Bereiding voor omelet met basilicum
Was het basilicum, dep het droog, stroop de blaadjes af en hak die grof.
Pel de ui en versnipper hem.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en stoof de ui glazig.
Breek intussen de eieren boven een kom, doe er een beetje zout en royaal peper bij en klop de eieren stevig op met een vork.
Doe het basilicum bij de ui zo gauw die mooi glazig is en roer.
Giet er meteen de geklutste eieren op en bak de omelet. Breng met een spatel de randen systematisch naar het midden van de pan.
Bak de omelet gaar volgens uw smaak: goed doorbakken of nog wat nat.
Vouw ze dubbel, leg ze op een schotel en geef een goede draai aan de pepermolen.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 26/04/2010 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 29/05/2012 - 09h50
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Treintje
Spijtig, spijtig dat het bij al die lekkere recepten nog steeds niet nodig gevonden word om het eiwitgehalte te vermelden. Voor mensen met nierproblemen en belangrijke informatie
Met vriendelijke groeten
Zitta
Ik sluit me aan bij Treintje.
PUBLICITÉ