PUBLICITÉ

Nieuws op het gebied van de voedselveiligheid!

Gepubliceerd door Pierre Dewaele, wetenschappelijk journalist op 12/11/2002 - 00h00
-A +A

Na de recente strubbelingen is de website van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) in een nieuw kleedje gestoken.

PUB

Een kleine maar ingrijpende revolutie

De website van het FAVV bestaat in de drie landstalen en in het Engels en betekent een echte kleine revolutie op dat vlak. Ter herinnering, het FAVV ressorteert onder twee ministeries: het ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Landbouw. Dat is niet van aard om de taak van de ambtenaren te vergemakkelijken. Volgens de persmededeling is het agentschap “volop bezig zijn nieuwe structuur uit te werken en daarin zullen de oude diensten van de minister voor Volksgezondheid en voor Landbouw worden geïntegreerd”.

Gratis:

Als bewijs van hun goede wil stelt de website een permanent 'contactpunt' voor:

  • hetzij via e-mail ([email protected])
  • hetzij telefonisch tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag op het groene nummer 0800/13.550;
  • hetzij per fax op het nummer 0800/13.455.

Gepubliceerd door Pierre Dewaele, wetenschappelijk journalist op 12/11/2002 - 00h00 Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Chocolade: laat uw plezier niet vergallen! Geüpdatet op 18/04/2006 - 00h00

Hebt u aan de verleiding van de paaseieren willen weerstaan, omdat u dacht dat dit genot niet zo goed voor uw gezondheid was? Denk eraan dat chocolade vaak helemaal geen schuld heeft aan gezondheidsproblemen die vaak onterecht aan chocolade worden to...

Een middel tegen obesitas: borstvoeding Geüpdatet op 24/06/2002 - 00h00

De strijd tegen zwaarlijvigheid (of obesitas) moet reeds tijdens de kinderjaren worden gestart. Wat dat betreft, blijkt borstvoeding een preventief effect te hebben. Volgens een Britse studie verlaagt borstvoeding het risico op zwaarlijvigheid bij ki...

Obesitas: waar in België kan men zich laten verzorgen? Gepubliceerd op 11/07/2014 - 16h45

Obesitas is een probleem dat heel veel oorzaken heeft en wordt dus best aangepakt door een multidisciplinair team van artsen, voedingsdeskundigen, psychologen, enz. U lijdt aan obesitas: hoe vindt u een multidisciplinair centrum in uw buurt ?

Meer artikels