PUBLICITÉ

Mooie borsten, de tips van e-gezondheid

Dossier mis à jour le 10/09/2012 - 11h28
-A +A

De borsten, het symbool van vrouwelijkheid, is een grote esthetische troef.

Welke zorgen moet u ze dagelijks geven om mooie borsten te hebben of te behouden? Welke middeltjes en welke behandelingen bestaan er voor hangende borsten, te kleine of te grote borsten?

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Ik heb hangborsten. Wat nu? Gepubliceerd op 03/03/2017 - 15h50

Hebt u hangende of sterk uitgezakte borsten (ptosis)? Worden uw borsten geleidelijk aan slapper? Wat is er tegen te doen! De remedies hangen af van hoe groot uw borsten zijn en hoe erg ze verslappen en gaan van spierversterkende oefeningen, over natu...

Eenvoudige tips voor mooie borsten Gepubliceerd op 03/03/2017 - 13h59

Welke vrouw droomt er niet van om te kunnen pronken met een stevige en strakke boezem ? Of de borsten nu groot of klein zijn, een mooie décolleté wordt altijd geassocieerd met vrouwelijkheid en verleiding .

Last van te grote borsten? Gepubliceerd op 14/09/2012 - 09h35

Er bestaan evenveel vormen en groottes van borsten als er vrouwen zijn! Die verscheidenheid maakt net ook hun charme uit. Volle borsten zijn tegenwoordig in, maar een te volle boezem kan ook problemen van fysieke of psychische aard meebrengen .

Borstverkleining: hoe gaat het in zijn werk? Gepubliceerd op 03/03/2017 - 13h59

Ik wil mijn borsten laten verkleinen . Hoe verloopt dit type van ingreep en wat zijn de gevolgen van de operatie? Enkele technische en praktische gegevens over borstverkleining of reductie mammoplastie .

Meer artikels