PUBLICITÉ

Mijn 3 oefeningen tegen een dubbele kin

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 27/05/2015 - 09h16
-A +A

Een dubbele kin, die al bij al weinig esthetisch is, kan doeltreffend weggewerkt worden door een aantal eenvoudige oefeningen uit te voeren.

Deze oefeningen zetten vooral de hals- en gezichtsspieren aan het werk.

Met deze drie dagelijks uit te voeren oefeningen, kunt u al een mooi resultaat boeken.

PUB

Oefeningen tegen een dubbele kin

Deze oefeningen tegen een dubbele kin moeten dagelijks uitgevoerd worden als u een bevredigend resultaat wil bereiken. De effecten zullen na enkele maanden zichtbaar zijn. Het is dus een kwestie van geduld en volharding.

De houding is identiek bij het begin van deze drie oefeningen: zithouding, de rug goed recht, de schouders naar beneden, de armen ontspannen en de handen op de knieën.

Tegen een dubbele kin: oefening 1

Hef langzaam uw hoofd op en adem gedurende 5 seconden in door de neus. Sluit uw ogen en hou uw adem in gedurende 5 seconden. Breng ondertussen uw onderlip over uw bovenlip, alsof u aan het mokken gaat. Adem uit door de mond en keer langzaam terug naar de beginsituatie. Voer deze oefening een tiental keren uit.

Geleidelijk kunt u de inademingsduur (door de neus), het vasthouden van de houding en de uitademingsduur (door de mond) verlengen. Deze ademhalingsoefening zorgt voor ontspanning en welzijn.

Initialement publié par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 08/02/2010 - 00h00 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 27/05/2015 - 09h16

1500 gestes et astuces pour se sentir bien chaque jour (1500 handelingen en tips om zich elke dag goed te voelen), uitg. Femme Actuelle.

Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Gezichtsyoga, hét geheim tegen veroudering Gepubliceerd op 21/09/2016 - 10h30

Met de jaren verslapt de huid geleidelijk aan en vormen er zich ook rimpeltjes. We kunnen dat proces vertragen door onze huid weer meer tonus te geven, maar dan moeten we ook zelf aan de slag. Gezichtsyoga is daar heel nuttig voor omdat het heel wat...

Drie oefeningen voor strakke, ronde billen Gepubliceerd op 08/02/2016 - 09h49

Laat uw billen werken, zowel voor, tijdens als na de vakantie. Als u deze drie oefeningen elke dag doet, krijgt u strakke en ronde billen . We geven er u nog vijf tips bij om perfecte billen te kweken.

En 1, 2, 3 : train uw spieren voor de computer ! Geüpdatet op 24/10/2011 - 16h32

U zit alleen voor uw computer , en uw collega's denken dat u geconcentreerd aan het werk bent? En inderdaad, u bent aan het werk... met het trainen van uw spieren ! Doe deze oefeningen op regelmatige basis, daarna stilaan alle dagen, met voorkeur voo...

Meer artikels