PUBLICITÉ

Microdermabrasionbehandeling op video uitgelegd

Vidéo publiée le 17/01/2011 - 15h17 et mise à jour par Blausen (Collectief) le 03/05/2016 - 16h10
-A +A

PUB

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. De huid heeft veel belangrijke functies, zoals het beschermen van het lichaam tegen infecties en het regelen van de lichaams- en vloeistoftemperatuur.

Ondanks zijn veerkracht kan de huid door hormonale veranderingen, blootstelling aan omgevingselementen en veroudering beschadiging oplopen. Wanneer de verschijningsvorm en samenstelling van de huid door zulke factoren zijn aangetast, kan een microdermabrasionbehandeling nuttig zijn.

Tijdens een microdermabrasionbehandeling wordt een straal heel kleine kristallen op het huidoppervlak gespoten. Die kristalletjes verwijderen verontreinigingen en oneffenheden. De behandeling duurt ongeveer een uur. De gebruikte kristallen en loskomende huidcellen worden gelijktijdig afgezogen, in een bakje opgevangen en afgevoerd.

Omdat bij een microdermabrasionbehandeling een gedeelte van de buitenste huidlaag wordt verwijderd, kan de behandeling een beetje pijnlijk zijn, maar daartegenover staat dat de huid er meteen beter uitziet. Toch kan het zijn dat je een aantal behandelingen moet ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken. Deze behandeling kan verschillende complicaties met zich meebrengen, die vóór de behandeling met de dokter moeten worden besproken.

Vidéo initialement mise en ligne le 17/01/2011 - 15h17 et mise à jour par Blausen (Collectief) le 03/05/2016 - 16h10
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Rhoda

Ik heb in 2004 microdermabrasie onder mijn ogen laten doen .
Nu in 2012 is de huid nog altijd rozer op die plaats en
kan ik niet zonder fond de teint buiten. Ik was toen 55
Wil enkel waarschuwen dat je eerst de huid goed laat annaliseren voor je het laat doen.

PUBLICITÉ