PUBLICITÉ

Make-up: uw onontbeerlijke schoonheidsinstrumenten

Gepubliceerd door Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste op 17/08/2009 - 00h00
-A +A

Voor een geslaagde look moet u niet beschikken over een make-updiploma en ook niet over een breed gamma instrumenten. Enkele basisinstrumenten volstaan ruimschoots! Vreemd genoeg zijn het de kleine accessoires, waarvan de meeste mensen denken dat ze bestemd zijn voor specialisten, die in de praktijk minder ervaren mensen de beste diensten bewijzen. Dankzij deze instrumentjes zullen 'beginnelingen' met een min of meer vaste hand aan hun make-up kunnen werken.

PUB

Wattenstaafjes


Onontbeerlijk om missers weg te werken, hebben wattenstaafjes nog andere kwaliteiten op gebied van make-up: corrigeren na gebruik van een kohlpotlood, hulp bij het verwijderen van make-up, vlekjes en foutjes wegwerken, enz.
Onze tip
Bij correcties tijdens het aanbrengen van make-up en bij het afschminken: kies wattenstaafjes die niet pluizen en bevochtig het uiteinde vóór gebruik.

Wimperkrultang


Wilt u een perfecte boog in de wimpers? Plaats de wimperkrultang halverwege de wimpers, zorg ervoor dat alle wimpers tussen de klemmetjes van het toestel zitten en wacht enkele seconden. Herhaal de operatie eventueel voor de punten van de wimpers als u een schattige Bambi-look wilt verkrijgen. Breng daarna nog een laagje mascara aan om het resultaat te versterken!
Onze tip
Geef de voorkeur aan modellen waarvan de klemmetjes bedekt zijn met vervangbaar rubber (hygiënischer) en waarvan de structuur vrij dik is (steviger en gemakkelijker om te buigen zonder dat de haartjes breken). Verwarm de wimperkrultang vóór gebruik met de haardrager om een 'krultangeffect' na te streven.

Gepubliceerd door Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste op 17/08/2009 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Voor wondermooie wimpers Geüpdatet op 18/09/2007 - 00h00

Er is bijna niets verleidelijker dan een oogopslag met sierlijk gekrulde wimpers. Zijn uw wimpers dun, stijf of schaars dan hoeft u nog niet te denken dat dat niets voor u is: er zijn doeltreffende technieken om wimpers mooier te maken.

Feestelijke make-up: sequins, lovertjes of glitter op de ogen! Geüpdatet op 22/12/2015 - 11h45

Dit jaar zijn de eindejaarsfeesten één en al glamour. Om u extra te laten schitteren, laten we u zien hoe u met strass-steentjes, sequins en lovertjes een look als uit een sprookjesboek maakt . Ga dit jaar dus voluit voor een spetterende glitterlook...

Zweten: vijf tips om u deze zomer te schminken zonder te glimmen Geüpdatet op 19/07/2016 - 14h24

Vrouwen die makkelijk zweten of een gemengde tot vette huid hebben, kunnen ‘s zomers danig in de problemen komen met hun make-up . Onze specialiste vertelt u hoe u uw make-up kunt fixeren zonder dat ze gaat glimmen en hoe u zelfs als het heet is een...

Meer artikels