PUBLICITÉ

Macaroni met bloemkool en ansjovis

Recept aangemaakt op 05/03/2009 - 09h53 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/02/2016 - 15h26
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Ingrediënten :

1 kleine bloemkool
20 g druiven
2 soeplepels olijfolie
1 kleine ui
1 ansjovisfilets in olie
20 g pijnboompitten
1 l gevogeltebouillon
1 dosis saffraan
350 g macaroni
40 g geraspte parmezaan kaas
Olijfolie
Zout
PUB

 

Bereiding van de macaroni met bloemkool en ansjovis



Was de roosjes bloemkool.
Lat de druiven weken in lauw water. Maak de ui schoon en hak hem fijn. Snij de ansjovisfilets fijn in kleine stukjes. Laat de pijnboompitten roosteren in een pan, zonder vetstoffen toe te voegen. Warm de gevogeltebouillon.
Laat de druiven uitlekken. Warm de olijfolie in een wokpan, voeg de druiven toe en meng. Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier. .
Doe de ui en de ansjovis in de wok, bak ze twee minuten aan terwijl u stevig mengt.
Voeg de saffraan en de macaroni toe en meng.
Voeg de gevogeltebouillon toe en de bloemkool.
Laat zachtjes koken al naargelang de bereidingstijd van de macaroni. Voeg zo vaak als nodig bouillon toe.
Als de pasta al dente is voegt u de kaas toe en mengt u alles.
Doe het geheel in een schotel en werk af met de druiven en de pijnboompitten.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 05/03/2009 - 09h53 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/02/2016 - 15h26
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ