PUBLICITÉ

Maak uw dromen waar!

Gepubliceerd door Dr. Catherine Solano, bewerkt door C. De Kock, gezondheidsjournaliste op 20/01/2004 - 00h00
-A +A

U hebt ongetwijfeld een droom die u had willen verwezenlijken, maar die u onhaalbaar lijkt. Een kinderdroom, een grandioze droom zoals in de film. In de loop van de jaren hebt u er echter een streep onder getrokken. Jammer, maar that's life, zeker? Helemaal niet! Dromen zijn er om werkelijkheid te worden. Niet allemaal natuurlijk, maar wel de dromen die een speciale plaats hebben in uw hart.

PUB

Volwassen zijn, betekent niet dat u uw dromen moet opgeven, wél dat u een manier moet vinden om ze waar te maken en in te passen in de realiteit. Een voorbeeld: u hebt er altijd van gedroomd om actrice te worden, maar bereikt binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd. Een belachelijke illusie? Allerminst! U kunt perfect lid worden van een toneelvereniging, toneellessen volgen, toneelstukken lezen, schrijven of regisseren, kostuums ontwerpen, een familiespektakel voorbereiden voor de feesten,…

Jachtpiloot worden is altijd uw droom geweest. Wel, waarop wacht u: neem enkele vlieglessen om te zien of het uw ding is! Niets is compleet onmogelijk: het is uw kijk op de wereld die nieuwe perspectieven kan openen. Aan u om uw grenzen te verleggen en uit uzelf de nodige energie te halen om uw dromen om te zetten in concrete doelstellingen. Wat zult u erbij winnen? Wel, u zult zich gewoon veel gelukkiger voelen!

En als u geen dromen koestert, komt dat gewoon omdat u ze zo diep hebt begraven dat u ze vergeten bent. Toch zijn ze er nog altijd, stuk voor stuk verborgen schatten. Diep dus de herinneringen op uit uw kindertijd, op zoek naar uw vergeten dromen, en geef uzelf de toestemming om ze te realiseren. U zult er zoveel plezier aan beleven dat u voortaan het leven meer dan de moeite waard vindt!

Gepubliceerd door Dr. Catherine Solano, bewerkt door C. De Kock, gezondheidsjournaliste op 20/01/2004 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Wat doet de liefde duren? Gepubliceerd op 14/02/2014 - 10h45

Levenslange liefde , het is goed om er over te dromen, maar het kan doeltreffender. Een aantal psychologen bogen zich over de kwestie in de hoop concrete antwoorden te vinden op de vraag hoe een koppel kan blijven duren.

Met pensioen gaan: een kans, maar ook een uitdaging! Geüpdatet op 01/07/2008 - 00h00

Om van uw pensioen een stimulerende periode in uw leven te maken is het belangrijk dat u er zich op voorbereidt. Als u er gewoon op zit te wachten alsof het één lange vakantie wordt, zou u wel eens voor een ontgoocheling kunnen komen te staan! Het pe...

Meer artikels