PUBLICITÉ

Maak tijd om te vrijen...

Geüpdatet door Dr. Catherine Solano, arts-seksuologe op 14/02/2014 - 10h51
-A +A

U hebt een goede relatie, u bent verliefd, alles gaat prima. Alles, behalve dat u al een poosje niet meer gevrijd hebt! U schaamt zich er een beetje voor, want u hebt de indruk dat iedereen alleen maar aan seks denkt en bij u loopt het fout!

PUB

Maak eens balans op van uw levensstijl

Maak u vooral geen zorgen! Anders dan de beelden uit de reclamewereld of de films suggereren is het seksuele leven van de Belgen geen eeuwigdurende zevende hemel! Het grootste probleem is dat onze leefwijze zo uitputtend is. De dagelijkse extra uren in de trein of in de auto, de lange werkdagen, administratieve beslommeringen en zorgen… Zelfs de meest passionele minnaars kunnen op de duur veranderen in beren die alleen nog maar zin hebben om te overwinteren…

Geef prioriteiten voorrang op de rest

Neem uw leven dus in eigen handen, neem zelf het initiatief! Laat de belangrijke zaken voor de bijkomstige dingen gaan. En wat is er in het leven belangrijker dan de liefde? Niet zo heel veel, om eerlijk te zijn.
Begin dus met het idee te aanvaarden dat seksualiteit belangrijk is. En aangezien het belangrijk is, is het maar logisch dat u er tijd voor vrijmaakt. U moet liefde gewoon integreren in uw tijdsbesteding.

Initialement publié par Dr. Catherine Solano, arts-seksuologe le 28/04/2009 - 00h00 et mis à jour par Dr. Catherine Solano, arts-seksuologe le 14/02/2014 - 10h51
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Neem de tijd voor de liefde... Geüpdatet op 16/03/2004 - 00h00

U hebt een liefdevolle relatie met uw partner en alles gaat goed. Behalve dan dat u al een tijdje niet meer gevrijd hebt. U voelt zich een beetje beschaamd, want u hebt de indruk dat heel de wereld alleen maar aan seks denkt, behalve u!

Liefde: hoe onderscheidt u mannen van vrouwen? Geüpdatet op 23/12/2003 - 00h00

Op straat kunt u uiteraard een man onderscheiden van een vrouw. In de liefde gaat het echter veeleer om gedrag dan om anatomie, en liggen de zaken iets ingewikkelder. Enkele tips om te weten met wie u te doen hebt in het donker!

Meer artikels