PUBLICITÉ
Leve de tartaar! Gepubliceerd op 04/05/2017 - 14h06

Tartaar is de koude schotel bij uitstek. Iedereen lust het en het schuift goed naar binnen. Let er wel op dat het vlees of de vis die u koopt altijd supervers is. En laat de schotel in de koelkast staan tot net voor het opdienen. Al deze recepten zijn licht en goed voor de lijn !

Forel: betaalbaar en heel gezond! Geüpdatet op 21/03/2016 - 15h49

Forel is een vette vis die vol goede omega 3-vetzuren zit. Hij is niet duur, makkelijk te bereiden en overheerlijk. Al de onderstaande recepten zijn uiteraard licht.

Feestgerechten! Geüpdatet op 08/12/2014 - 15h29

Wij hebben hier een mooi scala aan feestelijke gerechten verzameld die uw gasten leuk moeten verrassen. Ze passen zowel voor een middagmaal als voor een diner. En ze zijn allemaal licht uitgevoerd. Welk menu voor de feestdagen? Stel zelf samen met de recepten die we voor u hebben uitgekozen. De fees...

Zalige voorgerechten voor de Feestdagen! Geüpdatet op 28/11/2014 - 17h17

Deze voorgerechten zijn allemaal heel gemakkelijk te maken! Ze zijn niet overvloedig en licht te verteren. De tafelgenoten houden zo nog genoeg appetijt over voor de heerlijkheden die erna komen. Welk menu voor de feestdagen? Stel zelf samen met de recepten die we voor u hebben uitgekozen. Feestelij...

Een detox-kuur na de feesten Geüpdatet op 06/01/2014 - 19h05

Er gaat niets boven groenten om de spijsvertering terug op de baan te krijgen. Deze laatste dagen is er een wreed tekort aan vezels geweest. Vandaar de behoefte om bijna voor 'veganisme' te gaan om terug in vorm te geraken. We raden daarom een detox-kuur aan na de feesten. Al deze recepten zijn ultr...

Herfstrecepten Geüpdatet op 21/10/2013 - 15h32

De bladeren beginnen te vallen en dat weegt al eens op het gemoed. Een goed moment om ons op te beuren met lekkere, kleurrijke gerechten die ook nog pit hebben! Zij zijn allemaal licht en makkelijk te bereiden.

Recepten voor mosselen Geüpdatet op 24/06/2013 - 16h35

Een mosselgerecht is een voortreffelijke gelegenheid om uw lichaam van een goede dosis minerale zouten te voorzien. Mosselen zijn voornamelijk rijk aan magnesium, ijzer en jodium. Dit zal u bijzonder goed doen en daarenboven zijn ze ook nog caloriearm. Het seizoen van de 'bouchotmosselen' is bovendi...

Koers langs de Middellandse zee met basilicum ! Geüpdatet op 29/05/2012 - 09h42

Basilicum heeft niet alleen een heerlijke parfum met citroengeur, maar het is ook een mijn aan antioxidanten. Gebruik het veelvuldig ! En profiteer van de specifieke smaken van basilicum .

Recepten om cholesterol tegen te gaan Geüpdatet op 13/03/2012 - 09h42

Op uw eten letten om uw cholesterolgehalte te verminderen is niet altijd even makkelijk ! Maar het is geen reden om minder lekker te eten ! Hier vindt u enkele recepten voor gerechten zonder vetten, maar met veel smaak om uw voeding in evenwicht te houden.

Gerechten met een gekruid tintje Geüpdatet op 24/10/2011 - 15h04

Kruiden zijn goed voor uw gezondheid dankzij hun rijkdom aan antioxidanten. Hier enkele lichte recepten, zoet of zout en... gekruid !

PUBLICITÉ