PUBLICITÉ
KORTE ARTIKELS DIEET
9 online kort artikels over Dieet
Afvallen: en als we nu eens het aantal happen gingen tellen? Geüpdatet op 27/07/2016 - 14h19

Met de huidige overvloed aan voedsel om ons heen is het moeilijk om niet meer te eten dan ons lichaam eigenlijk nodig heeft. Voor mensen die enkele of meerdere kilo’s kwijt willen , hebben onderzoekers nu een methode uitgetest die inhoudt dat je tijdens de maaltijd het aantal happen telt dat je neem...

Interpol waarschuwt voor gevaarlijke dieetpil met DNP Geüpdatet op 06/05/2015 - 10h08

Interpol heeft een wereldwijde waarschuwing uitgestuurd voor DNP , een actief bestanddeel dat illegaal gebruikt wordt in producten die gewichtsverlies en spieropbouw stimuleren. De waarschuwing volgt op het overlijden van een jonge Britse vrouw en de zware ziekte van een Fransman.

Aspartaam is onschadelijk. Het is nog maar eens bevestigd! Geüpdatet op 13/12/2013 - 12h24

De polemieken blijven maar doorgaan. Vaak zijn ze moeilijk met argumenten te staven en ook moeilijk wetenschappelijk en klinisch te bewijzen. Een rapport van het Europese Agentschap voor Voedselveiligheid (EFSA) komt nu nog maar eens tot het besluit dat aspartaam volgens onze huidige kennis en in de...

Weight Watchers: ook mannen raken hun kilo’s kwijt! Gepubliceerd op 16/05/2012 - 18h19

Weight Watchers is een heel bijzonder vermageringsprogramma dat bij vrouwen goede resultaten oplevert. Vandaag willen ook almaar meer mannen hun overtollige kilo’s kwijt . Kunnen ook zij met succes dit vermageringsprogramma volgen ?

DASH verkozen als beste dieet in de USA Geüpdatet op 17/06/2011 - 12h31

Voedingsdeskundigen hebben de 20 populairste diëten in de Verenigde Staten zorgvuldig geanalyseerd. Het dieet dat het best scoort, is het DASH- dieet . DASH of Dietary Approaches to Stop Hypertension probeert hoge bloeddruk te bestrijden via de voeding.

PUBLICITÉ