PUBLICITÉ
DOSSIERS HART- EN VAATZIEKTEN
4 online dossiers over Hart- en vaatziekten
Wat zijn de vijf meest voorkomende hart- en vaataandoeningen? Geüpdatet op 25/01/2013 - 17h51

Hart- en vaataandoeningen zijn in ons land de belangrijkste doodsoorzaak. Wat zijn de vijf meest voorkomende hart- en vaataandoeningen? Dat zijn het hartinfarct en angina pectoris, cerebrovasculair accident (CVA), vormen van cardiomyopathie, hartfalen en hartritmestoornissen.

Omega 3 tegen hart- en vaataandoeningen Geüpdatet op 22/08/2011 - 17h39

Omega 3 is vooral bekend om zijn aanwezigheid in vis. Het zijn heel interessante stoffen ter preventie van hart- en vaatziektes, hartinfarcten en andere vormen van hartfalen . Zet dus gerust verschillende keren per week vis op uw menu!

Vrouwen en gezondheid: hoe blijft u gezond? Geüpdatet op 16/03/2016 - 10h26

Pijn, vruchtbaarheid en cardiovasculaire risico’s zijn maar enkele domeinen die bij vrouwen anders aangepakt worden dan bij mannen. Wat zijn de specifieke kenmerken van vrouwen op het vlak van gezondheid?

Eenvoudige dingen om uw hart te beschermen Geüpdatet op 13/04/2016 - 09h25

Stress, roken, te weinig of niet bewegen, overgewicht, verhoogde cholesterol en hypertensie zijn allemaal vijanden van ons hart. Hart- en vaatziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaak in ons land, het kan dus geen kwaad om even na te denken over hoe we ons hart en ons bloedvaatstelsel zo goed mogel...

PUBLICITÉ