PUBLICITÉ
DOSSIERS MOOIE HUID
11 online dossiers over Mooie huid
Huid: opgelet voor de zon! Gepubliceerd op 03/07/2017 - 15h26

We zijn allemaal dol op de zon, maar we moeten onze huid wel beschermen. ‘s Zomers kan de hitte, maar vooral de UV-straling bepaalde aandoeningen veroorzaken . Het is dus nuttig om die te (her)kennen zodat u op tijd kunt reageren en onbekommerd van de zomer kunt genieten . Alles wat u moet weten ove...

Extra schoonheidsbehandeling voor de lente! Geüpdatet op 04/05/2016 - 09h52

Breng uzelf tiptop in orde voor de start van het nieuwe voorjaar: een peeling, gezichtsverzorging, een haarmasker met etherische oliën, enz. Ziehier al onze tips voor een mooie huid en gezonde haren. Vergeet ook niet uw tanden te verzorgen voor een verleidelijke glimlach …

Mooi in de winter Geüpdatet op 15/01/2016 - 11h47

De winter is ook voor onze huid en ons haar een moeilijke periode. Maar dat is nog geen reden om er niet mooi bij te lopen. Enkele tips en handige middeltjes voor een mooie huid, zijdezacht haar, fluweelzachte handen en stralende lippen in de winter.

Laser: bondgenoot voor uw schoonheid Geüpdatet op 30/10/2015 - 14h21

De laser wordt gebruikt om te epileren, maar ook om veroudering tegen te gaan en nog zoveel andere dingen! Kent u alle toepassingen van de laser die uw schoonheid ten goede kunnen komen?

De jacht op de overtollige haartjes Geüpdatet op 08/06/2015 - 11h10

Te veel haar , haar op de verkeerde plaats of haar dat men persoonlijk niet esthetisch vindt… Er zijn veel redenen waarom lichaamshaar ongewenst is en een stoorzender kan worden in het dagelijkse leven. Hoe raakt u ervan af? Welke technieken bestaan er momenteel en wat zijn de risico’s en de nadelen...

Een mooie huid voor de zomer Geüpdatet op 18/05/2015 - 17h16

De warme dagen zijn stilaan terug. Af en toe zien we op straat alweer blote schouders en benen. Hoe kunnen we ze tegen de zon beschermen en toch een mooi bruin kleurtje krijgen? Wat zijn de waarschuwingssymptomen van huidkanker waarop we moeten letten? Welke gezichtsproducten gebruiken we beter in d...

Huidverzorging: hoe verzorgt u ‘s winters uw huid? Geüpdatet op 17/02/2015 - 15h01

De kou en de wind tasten de huid aan en drogen ze uit. Hoe draagt u ‘s winters zorg voor uw lichaam, uw handen, gezicht en lippen? Enkele tips en weetjes om de hele winter een mooie huid te hebben.

Schoonheid: welke vitamines? Geüpdatet op 13/01/2015 - 12h29

Vitamines spelen ook een belangrijke rol op het vlak van de huid . Sommige zijn van kapitaal belang voor de verzorging en het herstel van de huidcellen. Welke vitamines hebben we zeker nodig om onze huid jong te houden?

Beautyspecial: tips en voedingssupplementen Gepubliceerd op 15/12/2014 - 12h25

Hoe krijgen we in het putje van de winter weer een mooie huid en een frisse en stralende teint? Deskundige tips, verzorgingsweetjes en voedingssupplementen voor een stralende huid.

Vijf tips om u beter in uw vel te voelen Geüpdatet op 18/11/2013 - 10h21

De kou, de wind, de vervuilde lucht, het ouder worden... het heeft allemaal een impact op onze huid. En alles wat ons uiterlijk bedreigt, heeft al snel een weerslag op ons zelfbeeld en hoe we ons voelen. Met deze vijf tips zult u zich beter in uw vel voelen en de winter stralend doorkomen!

Verwen uw huid Geüpdatet op 22/05/2012 - 11h54

Droge, doffe huid, huid met onregelmatigheden. Onze huid verdient dagelijks een aangepaste verzorging . Een klein overzicht van de uit te voeren handelingen om onze huid te verwennen en ons schoonheidskapitaal te beschermen .

PUBLICITÉ