PUBLICITÉ
ARTIKELS ZWANGERSCHAP, MISSELIJKHEID EN SPIJSVERTERING
10 online artikels over Zwangerschap, misselijkheid en spijsvertering
Remedies tegen constipatie bij zwangere vrouwen Gepubliceerd op 09/06/2017 - 09h17

Constipatie is vaak een van de vervelende nevenverschijnselen van een zwangerschap . Wat zijn de veiligste en minst agressieve remedies tegen constipatie voor zwangere vrouwen ?

Zwangerschapsmisselijkheid: mijd geneesmiddelen! Gepubliceerd op 18/05/2017 - 17h08

Iedereen kent Primperan® wel, het middel dat wordt voorgeschreven tegen misselijkheid en braken. Net als alle geneesmiddelen op basis van metoclopramide wordt het afgeraden voor kinderen. Hoe zit het dan met zwangere vrouwen?

Acupunctuur verlicht de kleine kwaaltjes van de zwangerschap Gepubliceerd op 08/12/2016 - 16h35

Geneesmiddelen zijn tijdens de zwangerschap af te raden. Maar hoe moeten al die kleine kwaaltjes verzorgd worden die ze meebrengt? Acupunctuur is een goed therapeutisch alternatief bij misselijkheid, rugpijn, constipatie en andere kleine zwangerschapkwaaltjes.

Zwangerschap: 1001 tips tegen misselijkheid Gepubliceerd op 23/11/2015 - 09h44

Het staat nu vast: u bent zwanger. Laat uw geluk niet vergallen door misselijkheid! Deze tips kunnen de misselijkheidsymptomen en het braken helpen voorkomen of verzachten. Veel zwangere vrouwen hebben er in het eerste trimester namelijk last van, de ene in ergere mate en vaker dan de andere.

Aambeien, constipatie en zwangerschap Gepubliceerd op 17/11/2015 - 12h25

Aambeien (hemorroïden) zijn een vaak voorkomend probleem, vooral tijdens de zwangerschap. Ze zijn hinderlijk en in geval van trombose bovendien ook pijnlijk. Hoe kunt u problemen vermijden en vooral de hoofdoorzaak, constipatie, bestrijden?

Gember: een veilig en doeltreffend middel tegen zwangerschapsmisselijkheid Gepubliceerd op 24/06/2014 - 15h55

Tussen 70 en 85 % van de zwangere vrouwen heeft in het eerste trimester last van misselijkheid. Aangezien geneesmiddelen af te raden zijn tijdens de zwangerschap, is het vaak moeilijk om het probleem te vermijden. Welnu, gember is een veilig en doeltreffend middel tegen die vervelende ongemakken. Da...

Zwangerschap: gewicht en spijsvertering, veel voorkomende problemen Gepubliceerd op 25/09/2012 - 13h37

Het lichaamsgewicht onder controle houden tijdens een zwangerschap is niet altijd gemakkelijk . En als ook spijsverteringsproblemen opduiken, dan kunnen de eerste maanden van een zwangerschap behoorlijk lang en zwaar zijn. Wij geven u alvast een aantal tips.

Constipatie en zwangerschap: geen laxeermiddelen zonder medisch advies! Geüpdatet op 27/02/2007 - 00h00

Tijdens een zwangerschap werken bepaalde hormonen in op de spieren van de darmwand , wat de darmtransit kan verstoren. Een aanpassing van de voeding, meer fruit en groeten en ook wat zemelenbrood, volstaan meestal om het probleem van constipatie te bestrijden. Het gebruik van laxeermiddelen zonder m...

Geen overtollige kilo's voor een tweede zwangerschap Geüpdatet op 17/10/2006 - 00h00

De analyse van schommelingen van het lichaamsgewicht tussen twee zwangerschappen bij een populatie van Zweedse vrouwen wijst er op dat men overtollige kilo's beter verliest voor de aanvang van een tweede zwangerschap. Het advies is bedoeld voor vrouwen met overgewicht die een tweede kindje willen. M...

PUBLICITÉ