PUBLICITÉ
ARTIKELS ZWANGERSCHAP EN SEKSUALITEIT
7 online artikels over Zwangerschap en seksualiteit
Weet u wat de invloed is van een zwangerschap op de seksualiteit? Gepubliceerd op 24/04/2017 - 16h12

De zwangerschap is een periode waarin men zich kan voorbereiden op een nieuw leven, letterlijk en figuurlijk! Een kindje zorgt uiteraard voor heel wat veranderingen, ook in het leven als koppel. Hormonale veranderingen zijn er al bij het begin van de zwangerschap. Om zich te kunnen aanpassen is het...

Zwangerschap: vrijen wekt de bevalling niet op Gepubliceerd op 25/05/2014 - 17h44

Als de zwangerschap naar haar einde toeloopt, durven veel koppels niet meer te vrijen omdat ze bang zijn dat dit de weeën opwekt. Ten onrechte, zo blijkt uit een recente studie.

Bedrijf de liefde, ook tijdens de zwangerschap! Geüpdatet op 18/03/2008 - 00h00

Dit is belangrijk omdat seks een bewijs is van liefde. En het is uiteindelijk toch de liefde die aan de basis ligt van een geplande zwangerschap. Een baby is ook een belofte van engagement en betrokkenheid voor jaren. En wat is beter in het leven dan seksuele betrekkingen om de liefde jarenlang in s...

Seksualiteit: op het einde van de zwangerschap ? Geüpdatet op 23/05/2006 - 00h00

Mag men seksueel tijdens de zwangerschap actief blijven? Het antwoord op deze vraag is positief en wordt zelfs aangeraden om de intimiteit van het koppel te bevorderen. Hoe zit het met het einde van de zwangerschap , in het bijzonder in geval van een risico van vroegtijdige bevalling ?

Zwangerschap en seks Geüpdatet op 07/12/2004 - 00h00

Seks tijdens de zwangerschap is nog altijd taboe. Zwangere vrouwen vrijen minder vaak, da's een vaststelling, ook al is daar lichamelijk gezien eigenlijk niets op tegen.

Zwanger: wat met seksualiteit? Geüpdatet op 08/07/2003 - 00h00

Een sensuele en seksuele zwangerschap, het kan. Enkele tips om als koppel negen maanden in harmonie te leven.

Seksualiteit na een bevalling Geüpdatet op 03/12/2002 - 00h00

Een bevalling heeft vaak een sterke weerslag op de seksualiteit van het koppel... Niet zonder reden. Enkele tips voor een bevredigende seksuele intimiteit.

PUBLICITÉ