PUBLICITÉ
ARTIKELS VROUWELIJK ORGASME
13 online artikels over Vrouwelijk orgasme
Hoofdpijn tijdens het orgasme Gepubliceerd op 29/05/2017 - 15h16

"Vanavond niet schat, ik heb hoofdpijn " klinkt u misschien bekend in de oren. Een aanval van bonzende hoofdpijn op het moment van het orgasme is een andere zaak. Ongevaarlijk, maar hoogst vervelend.

Het orgasme: wat is het precies? Gepubliceerd op 30/09/2015 - 15h08

Het orgasme: we praten erover, we dromen ervan, we gaan ernaar op zoek en we vinden het! Maar wat dekt de term orgasme precies?

Vrouwen en seksueel genot Gepubliceerd op 07/04/2015 - 17h54

De ontdekking van het seksueel genot loopt bij vrouwen minder vlot dan bij mannen. Dat komt omdat de seksuele ontwikkeling bij vrouwen anders verloopt. Ze hebben tijd nodig en stuiten soms op hindernissen. Sommige vrouwen leiden een seksueel abnormaal leven als het op genot aankomt. Dat komt gedeelt...

Test seksualiteit: de kleine lippen van de vagina Gepubliceerd op 02/12/2014 - 12h07

De kleine vaginalippen , een belangrijke intieme, erogene zone, zijn voor velen een vrij onbekend terrein. Ze zijn meer een plek van doorgang dan een plek waar men verblijft. En toch, het is goed er eens te verblijven! Weet u dat in bepaalde bevolkingsgroepen de vrouwen aan de kleine lippen trekken...

De clitoris: juist of fout Geüpdatet op 31/08/2009 - 00h00

De clitoris is een orgaan dat in het verleden maar weinig aandacht heeft gekregen in wetenschappelijke kringen. Vandaar ook dat het maar bitter weinig bekend is, niet alleen bij artsen en chirurgen, maar ook bij mannen en vrouwen. Wat weet u over deze erogene zone?

Met een beetje hulp van de clitoris... Gepubliceerd op 02/06/2009 - 00h00

Voor vrouwen is de clitoris het orgaan dat voor orgasmen zorgt. En toch wordt de clitoris vaak miskend. En de onrechtmatige differentiatie tussen vaginaal en clitorisgenot maakt dat de clitoris wel eens vergeten wordt!

De kleine schaamlippen, een vergeten orgaan? Geüpdatet op 23/09/2008 - 00h00

De kleine schaamlippen (labia minora) worden vaak verwaarloosd, zowel door mannen als door vrouwen omdat ze zich niet bewust zijn van de rol die het orgaan kan spelen.

Seks en genot bij vrouwen: test uw kennis Geüpdatet op 09/10/2007 - 00h00

Het seksueel genot van vrouwen lijkt complexer te zijn dan dat van mannen dat prompter en sneller optreedt. Daarom wordt er ook veel onderzoek naar gevoerd. Een betere kennis kan alleen maar voordelen bieden. Aan u om uw kennis te testen.

De gevaren van een grotere G-plek Geüpdatet op 10/10/2006 - 00h00

Een nieuwe ingreep zou vrouwen meer seksueel genot geven, meer orgasmen en een grotere G-plek . Maar hoe waardevol zijn die beloftes?

Wat weet u over de G-plek? Geüpdatet op 12/12/2005 - 00h00

De G-plek, mythe of werkelijkheid, lees hier verder en krijg meer informatie dan wat algemeen aangenomen wordt over deze gevoelige plek voor de vrouwelijke seksualteit. 12 vragen / antwoorden om alles te weten over de G-plek.

De vrouwelijke erectie Geüpdatet op 15/02/2005 - 00h00

Het geslachtsorgaan van de man is niet het enige dat een erectie kan krijgen. Ook bij vrouwen komt dat voor. En bij beide geslachten is het verlangen dat aan de basis ligt. Maar waar doen die vrouwelijke erecties zich dan voor?

Een vaginaal of een clitoraal orgasme? Een achterhaalde vraag! Geüpdatet op 02/03/2004 - 00h00

De clitoris en de vagina zijn uiteraard twee geslachtsorganen die een rol spelen bij het seksueel genot van de vrouw. Toch blijkt uit de huidige kennis van de genotsmechanismen dat dé vraag die vrouwen zich stellen: "Heb ik clitorale of vaginale orgasmen?", achterhaald is.

Vrouwen en seksueel genot Geüpdatet op 01/07/2003 - 00h00

Eén ding is zeker: alle vrouwen eisen tegenwoordig hun recht op seksueel genot op. Iedereen praat er ook over en vrouwenbladen komen aan de lopende band recepten aandragen "voor meer genot", zoals Isabelle Yuhel niet geheel onterecht schrijft in haar werk over "vrouwen en hun genot" *. Maar als we v...

PUBLICITÉ