PUBLICITÉ
ARTIKELS VEGETARISCH VOEDSEL
7 online artikels over Vegetarisch voedsel
Hoe word ik vegetariër? Geüpdatet op 15/06/2016 - 09h57

Ik hoef maar te stoppen met vlees eten om vegetariër te worden, zult u zeggen. Dat klopt, maar geen vlees eten is nog niet genoeg om tot een voldoende evenwichtige voeding te komen! Yulia Stepanenkova is diëtist en veganist. Ze geeft ons alle nodige tips om zonder vlees en zonder risico op voedingst...

Vegetariërs worden minder dik dan vleeseters... Gepubliceerd op 09/09/2014 - 10h14

Vegetariërs en veganisten lopen globaal gezien minder risico om zwaarlijvig te worden dan wie graag vlees eet. Nog een argument voor de Belg, vleeseter in hart en nieren, om zijn voorliefde voor dierenvlees wat te temperen?

Sportkampioen en vegetariër, het kan! Gepubliceerd op 05/08/2014 - 15h14

Zijn vegetariërs slapjes en zwak? Het is alvast een cliché dat totaal niet klopt. Het bewijs is er: veel topsporters zijn vegetariërs, sommige al jarenlang.

Moet men vegetariër worden ? Geüpdatet op 18/10/2012 - 10h42

Veeteelt vervuilt de planeet en verbruikt te veel water, de vissen verdwijnen uit de wateren, het vlees is schadelijk voor de gezondheid en zou bepaalde kankers en ziekten bevorderen. Moet men vegetariër worden om de planeet te redden en gezond te sterven ?

Minder kanker bij vegetariërs Geüpdatet op 06/04/2009 - 00h00

Misschien denkt u erover na om voortaan geen vlees meer te eten en vegetariër te worden. Mocht u nog aarzelen, dan kan dit u misschien helpen om de stap te zetten: het risico op kanker ligt bij vegetariërs 11% lager.

Vegetarisch eten: wat zijn de risico's? Geüpdatet op 04/11/2008 - 00h00

Geen vlees eten of geen enkel product van dierlijke oorsprong, dat is een vegetarisch of veganistisch dieet. Beide voedingswijzen kunnen voor tekorten zorgen, maar wij vertellen u alvast hoe u die kunt vermijden.

Ik ben vegetariër, maar ik verzorg me... Geüpdatet op 18/05/2004 - 00h00

Vegetarisme verwekt soms afkeer en wordt ten onrechte beschouwd als een minderwaardige voeding die weinig méér om het lijf heeft dan rauwe groenten en fruit. Een hardnekkig vooroordeel, want een vegetariër is in de eerste plaats iemand die verantwoord eet.

PUBLICITÉ