PUBLICITÉ
ARTIKELS SPORT, VAKANTIE, ZOMER
22 online artikels over Sport, vakantie, zomer
Vakantie: ontwijk de kilovallen Gepubliceerd op 29/06/2017 - 15h40

Waar u ook met vakantie naartoe gaat, u zult altijd op lekkernijen stuiten die de kilo’ s er doen bij komen. Van de typische ChiChi op het strand in Zuid-Frankrijk, de pasta’s en ijsjes in Italië tot het bier in Duitsland, er zijn verleidingen zat. Enkele strategieën om deze valkuilen te ontwijken.

Zomer en sport: gezond eten en drinken Gepubliceerd op 22/06/2017 - 16h11

De zomer is vaak de gelegenheid om de benen te strekken, intenser uw favoriete sport te beoefenen of gewoon meer beweging te nemen in gezinsverband. Het kan dan ook geen kwaad enkele basisvoedingsregels op een rijtje te zetten.

Het jaar rond gezond op vakantie! Gepubliceerd op 14/12/2016 - 11h40

Buiten de zomerperiode op vakantie gaan heeft heel wat voordelen. Maar zo'n vakantie is vaak korter en we nemen ook niet altijd de tijd om er ons degelijk op voor te bereiden. Hieronder vindt u tips voor een veilige vakantie. Zo kunt u altijd met een gerust gemoed vertrekken!

Kweek deze zomer een gespierd figuur! Gepubliceerd op 27/07/2016 - 12h39

De vakantie is hét moment om uit te blazen en te ontspannen, kortom om gewoon een beetje aan uzelf denken. Maar uzelf, dat is ook uw lichaam! Hieronder vindt u enkele ideeën om niet alleen ontspannen en mooi gebruind, maar ook gespierder terug uit vakantie te komen!

Uw zonnepaspoort voor de zomer Gepubliceerd op 30/06/2016 - 12h36

Eindelijk is de zon er! Iedereen wil er natuurlijk van profiteren ... Dat kan, maar niet om het even hoe. Een overzichtje van hoe u optimaal en zonder risico kunt zonnen.

De juiste keuze voor de zomer voor uw kind Geüpdatet op 15/06/2016 - 09h21

Kinderworkshops zijn een bijna onoverkomelijke stap voor werkende ouders, ook als de kinderen nog heel jong zijn. Maar hoe maakt u de juiste keuze? We overlopen de belangrijkste factoren.

Gaat u op vakantie? Tien tips voor een geslaagd vertrek Geüpdatet op 20/07/2015 - 14h47

Een geslaagde vakantie vraagt enige voorbereiding. Die organisatie is van cruciaal belang om stress op het moment van vertrek en verrassingen bij aankomst op de bestemming te voorkomen. Welke voorzorgsmaatregelen mag u niet vergeten als u alleen, met uw partner of met uw gezin op vakantie gaat?

4 toffe sporten voor deze zomer Gepubliceerd op 14/07/2015 - 11h22

Niets is zo deprimerend als sporten in een fitnesscentrum terwijl buiten de zon schijnt. Maar deze zomer is een ideale periode om aan lichaamsbeweging te gaan doen! Om de routine te doorbreken en u eens van omgeving te doen veranderen, nemen we vier leuke sporten onder de loep die zich perfect lenen...

Sport in de zomer: acht tips Gepubliceerd op 07/07/2015 - 14h41

Te warm om te sporten? Helemaal niet! Het volstaat om een aantal voorzorgsmaatregelen te treffen. Wij geven u alvast de belangrijkste regels op een rijtje om te kunnen genieten van de weldaad van lichaamsbeweging. En om uw conditie op peil te houden!

Vakantie: welke reisapotheek meenemen tegen de kleine kwaaltjes? Gepubliceerd op 29/06/2015 - 17h01

Op vakantie vertrekken betekent niet dat u beschermd bent tegen (kleine) gezondheidsproblemen. Een brandwonde, een indigestie, een zonnesteek... U vindt hieronder een overzicht van wat u niet mag vergeten mee te nemen wanneer u op vakantie vertrekt.

Ziek worden in de vakantie... Komt het u bekend voor? Geüpdatet op 20/02/2015 - 15h42

Het is een bekend fenomeen: de vermoeide werknemer die zich rept om de laatste dossiers nog voor de vakantie rond te krijgen, die zijn werk dan toch met gerust gemoed kan achterlaten, maar de eerste dag van de vakantie ziek wordt . Bestaat het fenomeen echt? En wat zijn de mogelijke oorzaken?

Sport, warmte en hittegolf: opgelet gevaar! Gepubliceerd op 05/08/2014 - 15h33

De sporter is een warmbloedig dier. Bij grote inspanningen moet hij vechten om niet te ver af te dwalen van de 37,2° die typisch zijn voor de mens. Maar dat is niet makkelijk als men moet fietsen, rennen of een partij tennis strijdt bij heel warm weer! Sport, warmte en hittegolf: een stand van zaken...

Vakantie en nieuw samengesteld gezin: handleiding Geüpdatet op 22/07/2013 - 08h42

Op vakantie gaan met het gezin is iets waar iedereen naar uitkijkt, een welkome break in het jaar. Maar een vakantie met een nieuw samengesteld gezin kan spanningen doen ontstaan. De spanningen zoals elk gezin ze wel kent, maar daarnaast ook de spanningen eigen aan een nieuw samengesteld gezin . Hoe...

Ziekte van Lyme: welke maatregelen nemen? Gepubliceerd op 01/08/2011 - 16h22

Er bestaat een zeer efficiënte behandeling voor de ziekte van Lyme . Als de ziekte vroeg wordt vastgesteld, volstaan antibiotica gedurende enkele dagen om het probleem op te lossen. Als het probleem ernstiger is, is een andere behandeling noodzakelijk.

Vakantieongelukken: slaperigheid achter het stuur Geüpdatet op 11/07/2011 - 16h24

Nu de grote uittocht begonnen is, staan we even stil bij de risico’s van slaperigheid achter het stuur. We geven u enkele praktische tips mee om te voorkomen dat vermoeidheid of slaperigheid uw vakantie vergalt…

Tips voor vakanties buiten het seizoen: hoe en waar zit u goed? Geüpdatet op 07/10/2008 - 00h00

De school is net opnieuw begonnen, maar daarom hoeft u nog geen vol jaar te wachten om weer te beginnen denken aan de vakantie. De "kleine" schoolvakanties zijn een unieke kans om er op een goedkope manier even tussenuit te zijn: even weg van het grijze weer doet vaak nog meer deugd dan genieten van...

Het jaar rond gezond op vakantie! Geüpdatet op 09/09/2008 - 00h00

Buiten de zomerperiode op vakantie gaan heeft heel wat voordelen. Maar zo'n vakantie is vaak korter en we nemen ook niet altijd de tijd om er ons degelijk op voor te bereiden. Hieronder vindt u tips voor een veilige vakantie. Zo kunt u altijd met een gerust gemoed vertrekken!

Vakantie, hét moment om te picknicken Geüpdatet op 05/08/2008 - 00h00

Waar u ook naartoe gaat, naar zee, naar de bergen, of naar het platteland, picknicken is gewoon een van de vaste vakantiegenoegens. Ook als u gewoon thuis blijft of gaat werken in de stad, kan picknicken in het stadspark een manier zijn om in gedachten even elders te zijn.

Beachvolleybal, de zomersport Geüpdatet op 09/08/2005 - 00h00

Na een frisse duik, een dutje onder de parasol en een wandeling op het strand misschien nog een partijtje beachvolleybal? Deze fysieke activiteit is weliswaar een uitstekend idee, maar toch zijn enkele voorzorgen misschien aangewezen.

Sport is gezond! Geüpdatet op 09/03/2004 - 00h00

Op 12 maart opent Life2 zijn deuren in Brussel, de Gezond & Beter Leven Beurs. Een goede gelegenheid om een massa ideeën en informatie te sprokkelen over sport, het algemene thema van dit jaar.

Huidschimmelinfecties: de valstrikken van de zomer Geüpdatet op 12/08/2003 - 00h00

Huidschimmelinfecties (mycosen) worden veroorzaakt door microscopische schimmels. Ze zijn meestal onschuldig, ook al veroorzaken ze veel last, zowel in esthetisch opzicht als door de hevige jeuk. Ze kunnen alle lichaamsdelen treffen, met een voorkeur voor warme en vochtige zones, zoals de voeten en...

PUBLICITÉ