PUBLICITÉ
ARTIKELS SPIERTRAINING
14 online artikels over Spiertraining
Kweek deze zomer een gespierd figuur! Gepubliceerd op 27/07/2016 - 12h39

De vakantie is hét moment om uit te blazen en te ontspannen, kortom om gewoon een beetje aan uzelf denken. Maar uzelf, dat is ook uw lichaam! Hieronder vindt u enkele ideeën om niet alleen ontspannen en mooi gebruind, maar ook gespierder terug uit vakantie te komen!

Elektriciteit, daar krijg je nogal spieren van! Gepubliceerd op 08/10/2013 - 13h20

Elektrostimulatie is een spierversterkende techniek waarmee je spieren kan kweken zonder te sporten. Profsporters maken er vaak gebruik van. Maar de techniek kan nog heel wat andere mensen een goede dienst bewijzen!

Elektrostimulatie: is deze techniek doeltreffend? Gepubliceerd op 21/05/2013 - 14h19

Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door op de huid aangebrachte elektroden. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar wel de elektrostimulator. Het gevolg is dat de...

Ik kweek spieren zonder het te merken Gepubliceerd op 15/10/2012 - 12h35

Hebt u een hekel aan sport? Komt u niet toe aan joggen of fietsen? Hebt u geen tijd? Dan bent u meer gebaat bij kleine en onopvallende inspanningen die u overdag tussendoor kunt doen . Hieronder vindt u er zeven, één voor elke dag van de week. Ze helpen u bewegen zonder dat het gaat vervelen en u ve...

Is afslanken door elektrostimulatie utopie? Gepubliceerd op 01/10/2012 - 11h30

Iedereen heeft vast eens gehoord van de buikriem met elektrostimulatie , die vooral door telewinkels wordt geprezen. Zulke riemen zouden ons een droomfiguur bezorgen , maar doen ze ons echt vermageren? En zijn ze wel zo onschuldig als het lijkt?

Creatine: de waarheid over het gevaar van deze stof Gepubliceerd op 06/09/2012 - 10h50

In tegenstelling tot Frankrijk is de verkoop van creatine in België toegelaten. Het is een stof die de spiermassa en -tonus, maar ook de sportprestaties verbetert . Deze verschillen in de wetgeving hebben te maken met verschillende opinies, met name over het gevaar van deze stof .

En 1, 2, 3 : train uw spieren voor de computer ! Geüpdatet op 24/10/2011 - 16h32

U zit alleen voor uw computer , en uw collega's denken dat u geconcentreerd aan het werk bent? En inderdaad, u bent aan het werk... met het trainen van uw spieren ! Doe deze oefeningen op regelmatige basis, daarna stilaan alle dagen, met voorkeur voor de lunch!

U neemt geen trappen? Train uw spieren dan in de lift ! Geüpdatet op 11/10/2011 - 10h26

Isoleer uzelf in de lift om deze oefeningen in alle discretie uit te voeren... We zijn vertrokken ! Doe deze oefeningen eerst een keer om de drie dagen, dan eens om de twee dagen en tenslotte iedere dag: het resultaat zal niet achterwege blijven en al snel kan u er niet meer zonder !

Zelfs onder de douche kunnen we onze spieren trainen ! Geüpdatet op 03/10/2011 - 16h23

Profiteer van elke minuut om uw lichaam gespierder te maken. Met het rustgevende gevoel van water worden deze oefeningen een echt genot. Aanvankelijk doet u deze oefeningen best één keer om de drie dagen, daarna eens om de twee dagen en tenslotte elke dag : u zult er niet meer zonder kunnen !

Versterk uw rugspieren Geüpdatet op 09/05/2011 - 11h30

Een sterke rug vormt de basis voor een duurzamere gezondheid en een mooi figuur. Hier enkele oefeningen die uw rug versterken. Bij aanvang 2 tot 3 keer per week uit te voeren. Daarna 1 tot 2 keer om te onderhouden. En steeds als de behoefte ernaar zich voordoet (gespannen rug, nek-of lendenwervels).

Krachttraining tegen osteoporose Geüpdatet op 19/10/2009 - 00h00

Is spier- of krachttraining voorbehouden aan de playboys en andere stoere kerels die regelmatig naar een fitnesszaal gaan? Neen, uiteraard niet, krachttraining is zelfs goed tegen osteoporose , op voorwaarde dat men de oefeningen voorzichtig aanpakt.

Telefoneren en spieren versterken tegelijkertijd... het kan ! Geüpdatet op 29/07/2008 - 00h00

We brengen veel tijd door aan de telefoon iedere dag: Profiteer ervan om dan aan uw lichaam te werken ! Aanvankelijk doet u deze oefeningen eens om de drie dagen, dan om de twee dagen, en uiteindelijk iedere dag : het resultaat zal niet lang op zich laten wachten.

Het ABC van krachttraining Geüpdatet op 06/05/2008 - 00h00

Krachttraining of spiertraining is doeltreffend bij alle sportdisciplines. Maar men moet wel weten wat men precies wilt trainen en hoe!

Van creatine word je slim Geüpdatet op 09/09/2003 - 00h00

Creatine, een dopingproduct dat sommige sporters gebruiken om hun spiermassa te doen toenemen, zou ook het geheugen en de intelligentie bevorderen.

PUBLICITÉ