PUBLICITÉ
ARTIKELS SPECIAL KITTEN, KATJE
6 online artikels over Special kitten, katje
De ontwikkeling van jonge katten Geüpdatet op 26/06/2007 - 00h00

Na rijp beraad hebt u beslist om een jonge kat in huis te nemen. U wilt natuurlijk dat ze zo lang mogelijk het dagelijks reilen en zeilen samen met u deelt. Het is dus van het grootste belang dat haar eerste levensweken in optimale omstandigheden verlopen. Een goede start is alles in het leven.

Een kat verzorgen is niet altijd een makkelijke klus! Geüpdatet op 21/08/2006 - 00h00

Druppeltjes in de ogen of oren van een kat aanbrengen of uw huisdier een geneesmiddel laten slikken is vaak een heuse beproeving, zowel voor uzelf als voor uw viervoeter. Maar een geslaagde verzorging kan niet zonder het respecteren van de behandeling die de dierenarts voorschrijft.

Uw kitten goed voeden Geüpdatet op 04/07/2006 - 00h00

Hebt u net een kitten geadopteerd? Dan wilt u hem zeker de best mogelijke toekomst bieden. De manier waarop u uw kleine carnivoor voedt, zal daar erg toe bijdragen, want op die manier kunt u hem een gezonde groei en een goede gezondheid bieden.

Tyfus: een dodelijke ziekte voor uw kitten! Geüpdatet op 29/11/2005 - 00h00

Katten vaccineren is verre van nutteloos en erg belangrijk om het risico van virale kattenziekten te beperken. Een van die ziekten is panleukopenie, een besmettelijke ziekte die voor onze kittens vaak dodelijk is.

De zindelijkheid van katten Geüpdatet op 23/02/2005 - 00h00

Katten staan bekend om hun natuurlijke zindelijkheid. Niet zelden onderhouden ze hun vacht en bedekken ze hun uitwerpselen. Sommige katten "ondergraven" echter die reputatie omdat ze gedragsstoornissen vertonen of ziek zijn.

PUBLICITÉ