PUBLICITÉ
ARTIKELS SPA, THALASSO
8 online artikels over Spa, Thalasso
Drie oefeningen om vol energie de dag te starten! Gepubliceerd op 10/04/2017 - 15h38

Hier enkele simpele bewegingen om de dag te beginnen in topvorm! Slechts tien minuten om uw lichaam soepel te maken en vol energie te proppen. Begin door de oefeningen een keer op drie dagen te doen, dan een keer op twee dagen en tenslotte alle dagen: u zal er niet meer zonder kunnen!

Jacuzzi®, spa of bubbelbad: wat zijn de voordelen? Gepubliceerd op 10/11/2015 - 12h08

Een bubbelbad of spa (jacuzzi® is de gedeponeerde handelsnaam) is een bad van wisselende grootte dat is uitgerust met jets die lucht en water in de kuip blazen. De onderdompeling in het warme wervelende water verschaft meteen een ontspannend gevoel. Maar hebben bubbelbaden nog andere weldoende effec...

Thalasso: het kiezen van een zeewaterbad Gepubliceerd op 03/11/2014 - 17h39

U weet het echt niet meer: welk thalassobad moet u kiezen? Een bubbelbad, een hydromassagebad of een lichtbad: ontdek de drie verschillende thalassotherapiebaden op zoek naar hun heerlijke heilzame werking!

Thalassotherapie: een douche naar keuze! Gepubliceerd op 29/01/2013 - 14h23

Affusie, jet of onderwater, in de thalassotherapie zijn douches onvermijdelijk. Ze zijn niet te vergelijken met de douches die u thuis neemt, het zijn douches met een doel: ontspannend, tonisch of versterkend!

Thalassotherapie helpt tegen cellulitis Geüpdatet op 04/12/2007 - 00h00

Wat kan thalassotherapie ons bijbrengen tegen die vervloekte cellulitis? Voornamelijk massages, maar ook verstevigende huidverzorging, stimulerende en dieetprogramma's.

Thalassotherapie, goed tegen rugpijn Geüpdatet op 23/10/2007 - 00h00

Thalassotherapieën zijn heel erg geschikt voor mensen met rugpijn. Het verwarmde zeewater heeft een weldoende invloed op de spieren en de gewrichten. Dat, in combinatie met gerichte kinesitherapie en de goede eigenschappen van de gebruikte algen, verricht wonderen.

Thalassotherapie: conditie en welness in de lift Geüpdatet op 02/10/2007 - 00h00

Zin in een pauze, trek in herbronnen? Kies dan de thalassotherapie die u het beste past. En het is onnodig er drie weken voor uit te trekken. Vandaag worden vele thermale behandelingen van één week aangeboden.

Spa, balneo- en thalassotherapie: wie doet wat? Geüpdatet op 21/11/2006 - 00h00

Spa centra , balneotherapie en thalassotherapie worden aangewend bij schoonheidsverzorgingen en kuren. Ze hebben één ding gemeenschappelijk en dat is water. Waar komen de verschillende therapieën vandaan en wat is hun doel?

PUBLICITÉ