PUBLICITÉ
ARTIKELS SEKSUALITEIT NA 50 JAAR
12 online artikels over Seksualiteit na 50 jaar
Zeven hardnekkige misvattingen over het seksleven van bejaarden Geüpdatet op 08/03/2016 - 14h29

Het seksleven van bejaarden is voor jongvolwassenen blijkbaar een groot mysterie, als we kijken naar de vele vragen die er leven over deze levensfase waar we gelukkig met almaar meer van kunnen genieten. Een overzicht van de hardnekkigste misvattingen die we voorgoed de wereld uit willen helpen.

Mannen en vrijen: weet u wat er verandert met de leeftijd? Gepubliceerd op 23/06/2014 - 17h08

Het is belangrijk om te weten hoe het lichaam verandert bij het vrijen. De veranderingen die met het ouder worden optreden, kunnen immers heel vroeg beginnen, soms al voor het 30ste levensjaar. Als men deze natuurlijke gang van zaken kent, maakt men zich geen zorgen, en kan men zelfs de positieve ka...

Wanneer uw seksleven verandert met de leeftijd ... Gepubliceerd op 09/01/2012 - 16h53

Ouder worden heeft een invloed op het seksleven. Maar anders dan wat we soms denken, komt die invloed niet alleen van de menopauze… Ook mannen ontsnappen er niet aan! Een overzicht van wat er met de jaren allemaal in ons liefdesleven verandert.

Seksuele bevrijding: ook 50-plussers kunnen met volle teugen genieten! Gepubliceerd op 14/11/2011 - 15h16

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, heeft de periode van de seksuele bevrijding niet veel veranderd aan het gedrag van de jongeren. Nee, jongeren beginnen niét vroeger met seks, nee, jongeren zijn géén Don Juans of nymfomanen geworden, en ja, trouw blijft voor vele mensen een ideaal...

Genot zonder leeftijdsgrenzen... Geüpdatet op 04/03/2008 - 00h00

Vandaag is meer dan een vrouw op de twee seksueel actief na haar 75e, en meer dan een man op de twee is dat ook na zijn 80e. Hoe kan je samen zo lang mogelijk genieten van de geneugten van de liefde?

Reuma en de invloed op het seksuele leven Gepubliceerd op 14/03/2018 - 12h43

Reumatische aandoeningen , zoals reumatoïde artritis, hebben een aanzienlijke impact op de levenskwaliteit. Patiënten praten makkelijk over pijn en vermoeidheid met hun arts, maar dat geldt niet voor hun seksueel leven dat nochtans ook te lijden heeft onder de aandoening.

Menopauze: geen afscheid van uw seksleven! Geüpdatet op 19/09/2006 - 00h00

Vanaf de menopauze verdwijnt de vruchtbaarheid samen met de menstruatie, met negatieve gevolgen voor het seksleven , zo wordt beweerd. Vrouwen hebben dan last van opvliegingen, vermoeidheid en vaak ook vaginale droogheid. Hoe zit het daar nu eigenlijk mee?

Seks na je vijftigste: niet altijd rozengeur en maneschijn Geüpdatet op 16/05/2006 - 00h00

Koppels blijven seksualiteit ook na hun vijftigste belangrijk vinden, maar voor sommigen is het ook een bron van problemen. Uit een enquête die werd gedaan naar aanleiding van de Zenith beurs blijkt dat het onderwerp nog altijd niet genoeg wordt aangekaart bij de huisarts.

PUBLICITÉ