PUBLICITÉ
ARTIKELS RHINOFARYNGITIS BIJ HET KIND
4 online artikels over Rhinofaryngitis bij het kind
Waarom en hoe reinig je de neus bij baby's? Gepubliceerd op 16/03/2015 - 17h13

Door zijn ventilatiefunctie vormt de neus een barrière van het organisme tegen infecties. Hij is dus het eerste orgaan dat blootgesteld wordt aan de irriterende en infectieuze stoffen uit de buitenwereld. Een goede hygiëne is vereist om hem beschermen. Hoe verzorgen we daarom baby's neusje?

De meest voorkomende infectieziekten bij kinderen Geüpdatet op 06/02/2012 - 17h17

De meest voorkomende ziekten bij kleine kinderen (0 tot 6 jaar) zijn infecties . Het gaat om neus-keelholteontstekingen , keelontstekingen (angina), oorontstekingen , maag-darmontstekingen en bronchiolitis . Deze infectieziekten genezen meestal vanzelf of met de hulp van een simpel middeltje. Maar h...

De laatste verkoudheid van het seizoen? Gepubliceerd op 15/02/2011 - 14h20

Een kind heeft gemiddeld 6 tot 8 verkoudheden per jaar . Nu het winter is, is de kans groot dat uw kind al verkouden geweest is. Hoe kunt u ervoor zorgen dat het meteen de laatste kou van dit seizoen is?

Neus-keelholteontsteking bij baby's Geüpdatet op 09/12/2003 - 00h00

Rinofaryngitis komt zeer vaak voor bij kinderen van 6 maanden tot 4 jaar. Het is een ontsteking van het slijmvlies van de neusholten tot de keelholte. Deze onschuldige aandoening verdwijnt meestal spontaan na enkele dagen. Toch is het opletten geblazen voor complicaties.

PUBLICITÉ