PUBLICITÉ
ARTIKELS ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN
4 online artikels over Zwangerschapsstriemen
Zwangerschapsstriemen: hoe deze littekens te bestrijden? Geüpdatet op 11/11/2003 - 00h00

Van alle goedaardige zwangerschapsproblemen vinden zwangere vrouwen wellicht de fameuze striemen het vervelendst. Om die te voorkomen, moeten ze er heel hun zwangerschap lang elke dag aandacht aan besteden, want als ze er eenmaal zijn, blijven ze tot na de zwangerschap.

Huidstrepen: beter voorkomen Gepubliceerd op 07/09/2016 - 14h54

Welke vrouw heeft nog nooit last gehad van huidstrepen ? Een dergelijk huidprobleem wijst op atrofie van de elastische huidvezels. Helaas verschijnen ze veel sneller dan ze weer verdwijnen, want ze zijn nagenoeg onmogelijk weg te krijgen. In het beste geval kunt u ze wat verdoezelen.

Kan ik mijn zwangerschapsstriemen kwijtraken? Geüpdatet op 15/05/2012 - 15h18

Iedereen kent zwangerschapsstriemen wel, die sporen die na een zwangerschap op de huid achterblijven. De precieze oorzaken zijn nog altijd niet bekend en de middeltjes om ze kwijt te raken zijn alles samen genomen toch niet zo doeltreffend. Een overzicht van de remedies tegen zwangerschapsstriemen .

Striemen: ken ze om ze beter te bestrijden! Geüpdatet op 01/02/2017 - 17h03

Striemen hebben geen enkele impact op de gezondheid. Toch worden ze vaak als onesthetisch ervaren en kunnen ze het leven van heel wat vrouwen (en van sommige mannen) danig vergallen! Zijn deze strepen te voorkomen? En kunnen we ze ook weer kwijtraken?

PUBLICITÉ