PUBLICITÉ
ARTIKELS ZONNECRÈMES
5 online artikels over Zonnecrèmes
Zonnecrème ja, carotenoïden nee! Geüpdatet op 27/05/2003 - 00h00

Huidkankers kunnen wel degelijk voorkomen worden. De doeltreffendheid van zonnecrèmes mag dan al omstreden blijven - ze zetten de gebruiker immers aan om langer te zonnen - , een Australische studie bewijst dat, als ze dagelijks aangebracht worden, de kans op huidletsels vermindert. Supplementen met...

Zomer: bereid u voor op de zon! Gepubliceerd op 05/06/2012 - 12h20

Doet u alles om klaar te zijn voor de zomer en vooral uw huid op de zon voor te bereiden? Een overzichtje van wat u wel en niet moet doen om de hele zomer lang een mooie huid te hebben en veroudering tegen te gaan.

Zonnebrandcrème en zonnesteken: is er een verband? Geüpdatet op 19/07/2011 - 11h08

Volgens een verrassende Amerikaanse studie zouden de mensen die het meest zonnebrandcrème gebruiken ook degenen zijn… die het vaakst een zonnesteek hebben. Wat is er eigenlijk aan de hand?

Zonnecrème smeren: weet u echt hoe het moet? Geüpdatet op 14/08/2015 - 11h16

Doet u gewoonlijk een zonnecrème op en loopt u elke zomer toch minstens één keer zonnebrand op? Misschien brengt u uw zonnecrème wel niet aan zoals het hoort… Vijf kostbare tips.

Zonnebescherming: altijd op meerdere fronten tegelijk! Geüpdatet op 19/07/2016 - 14h24

Kleren , een hoed , natuurlijke schaduw of de schaduw van een parasol… Een zonnecrème blijft hoe dan ook absoluut noodzakelijk, maar daarnaast hebben we nog een hele reeks andere troeven om onze huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon . Een overzichtje van uw beste wapens tegen d...

PUBLICITÉ