PUBLICITÉ
ARTIKELS ZONNEBRIL
5 online artikels over Zonnebril
Cataract voorkomen: zonnebril en statines! Geüpdatet op 29/08/2006 - 00h00

Het is een feit dat het dragen van een zonnebril bescherming biedt tegen cataract . Andere factoren, die niet zo gekend zijn, kunnen ook doeltreffend zijn: niet roken en statines nemen die een te hoog cholesterolgehalte bestrijden.

Hoe kiest u een goede zonnebril? Gepubliceerd op 11/04/2017 - 15h00

Hieronder vindt u vijf tips die u kunnen helpen bij de keuze van een zonnebril. Onze ogen zijn heel gevoelig voor zonlicht. Een veilige en efficiënte bescherming is absoluut nodig.

Ook achter het stuur is een zonnebril verplicht Gepubliceerd op 13/08/2013 - 08h55

Op het strand, in de bergen of gewoon in de stad is het aanbevolen een zonnebril te dragen om zich te beschermen tegen de gevaren van zonnestralen. Ook autobestuurders krijgen de raad om met het oog op hun vakantie hun ogen te laten onderzoeken en een aangepaste bril te kiezen.

Zon: bescherm uw ogen! Geüpdatet op 03/07/2007 - 00h00

We horen heel veel spreken over de schadelijke invloed van de zon op de huid, maar de UV-straling is ook gevaarlijk voor onze ogen . Zorg er dus voor dat u het hele jaar door, en zeker in de zomer, uw zonnebril op zak hebt, en kies er niet zomaar een!

Zonnebril voor kinderen: red hun… ogen! Gepubliceerd op 02/08/2012 - 13h42

Wist u dat de ogen van kinderen de ultraviolette stralen van de zon nog niet voldoende kunnen filteren? Als uw kinderen zonder zonnebril naar buiten gaan, lopen ze daardoor kans om op volwassen leeftijd cataract of ouderdomsmaculadegeneratie (OMDG) op te lopen ! Hoe kunt u hun oogjes beschermen? Enk...

PUBLICITÉ