PUBLICITÉ
ARTIKELS VACCINS EN REIZEN
5 online artikels over Vaccins en reizen
Vaccin tegen hepatitis A: een duurzame immuniteit Gepubliceerd op 19/05/2014 - 19h34

Hepatitis A komt in ons land niet zo veel voor, maar treft vaak reizigers. De ziekte is over het algemeen niet gevaarlijk, maar de vermoeidheid die 1 tot 2 maanden kan duren, kan een grote handicap zijn. Er bestaat een vaccin tegen hepatitis A dat efficiënt bescherming biedt tegen de ziekte. Volgens...

VacciWEB: beter voorkomen dan genezen Geüpdatet op 06/02/2007 - 00h00

Uw vaccinatieboekje is niet alleen belangrijk voor uzelf, al bent u het die de prik moet krijgen! Wie zich laat vaccineren, neemt zijn verantwoordelijkheid op om zichzelf en de anderen te beschermen, en helpt mee om een ziekte uit te roeien. Vooral als u naar het buitenland reist! U bent begaan met...

Vaccincontrole: mijn bescherming ginder ... en hier (slot) Geüpdatet op 03/04/2007 - 00h00

Plant u een reis naar het buitenland (grosso modo buiten West-Europa), ga dan anderhalve maand voor uw vertrek langs bij uw huisarts of maak een afspraak met een reiskliniek. U zult er de nodige herhalings vaccins krijgen of de verplichte of aan te raden vaccins , afhankelijk van uw bestemming.

Vaccincontrole: mijn bescherming ginder en... hier (1) Geüpdatet op 06/03/2007 - 00h00

Een vaccin controle heeft een dubbele functie: ze beschermt ons tegen ziekten die we kunnen oplopen in het buitenland en wijst uit of we geen herhalings vaccins moeten krijgen tegen minder exotische aandoeningen. U raadpleegt daarvoor het best uw arts anderhalve maand voor uw vertrek.

Vaccincontrole: mijn bescherming ginder ... en hier (slot) Geüpdatet op 04/04/2006 - 00h00

Plant u een reis naar het buitenland (grosso modo buiten West-Europa), ga dan anderhalve maand voor uw vertrek langs bij uw huisarts of maak een afspraak met een reiskliniek. U zult er de nodige herhalingsvaccins krijgen of de verplichte of aan te raden vaccins, afhankelijk van uw bestemming.

PUBLICITÉ