PUBLICITÉ
ARTIKELS THEE
23 online artikels over Thee
Groene thee, ook een remedie tegen overgewicht? Gepubliceerd op 26/11/2013 - 10h38

Voor wie op zoek is naar een slanke(re) lijn, is groene thee een veelbelovend ingrediënt. Door groene thee te gebruiken, kunt u de risico's van ziekten, die vaak gepaard gaan met overtollig gewicht, beperken.

Stress? Drink groene thee! Gepubliceerd op 09/12/2013 - 10h09

Groene thee heeft er weer een weldoende eigenschap bij: hij helpt stress voorkomen. Daaraan zijn wel twee voorwaarden verbonden: 1) groene thee drinken, en geen zwarte thee en 2) dagelijks 5 kopjes drinken.

Verminder uw risico op diabetes door koffie of thee te drinken Gepubliceerd op 06/09/2012 - 10h23

Zodra u 's morgens wakker bent, kunt u zorg dragen voor uw gezondheid door een heerlijk kopje thee of koffie te drinken. Drie kopjes per dag zouden het risico op diabetes type 2 met 25% doen dalen. Dat is althans wat blijkt uit een recent onderzoek.

Groene thee, een wapen tegen kanker Gepubliceerd op 09/12/2013 - 10h12

Onze voeding kan ons helpen om ons te beschermen tegen kanker . Om daarin te slagen, is groene thee een van de belangrijkste troeven van ons arsenaal. Op voorwaarde natuurlijk dat u hem kunt uitkiezen en klaarmaken. Wij bieden u een aantal tips om maximaal te kunnen genieten van zijn kankerbestrijde...

De weldaden van groene thee Geüpdatet op 26/10/2009 - 00h00

In Azië wordt groene thee al duizenden jaren gedronken voor zijn geneeskrachtige werking. Groene thee wordt bij ons echter eerder als een drank beschouwd. Dankzij de resultaten van sommige studies, zouden ook bij ons de weldaden van groene thee meer weerklank kunnen krijgen.

Thee is goed tegen slechte adem Gepubliceerd op 09/12/2013 - 10h22

De polyfenolen in thee zouden slechte adem doen verdwijnen door de woekering van bacteriën af te remmen. Wat niet wegneemt dat een slechte adem een medisch probleem is dat moet worden behandeld .

Doe geen melk in uw thee! Gepubliceerd op 25/09/2012 - 16h46

Thee drinken draagt bij tot de bescherming tegen cardiovasculaire aandoeningen. Maar geldt dat ook wanneer men een wolkje melk in de thee doet? Nee, de melk doet de weldoende effecten van thee verdwijnen.

Bergamotthee: niet overdrijven! Gepubliceerd op 03/11/2014 - 17h03

Te veel bergamotthee kan spier- en zenuwstoornissen veroorzaken. Een waar gebeurd verhaal herinnert er ons nog maar eens aan dat zelfs het meest onschadelijke levensmiddel gevaarlijk kan zijn als we ermee overdrijven.

Wordt groene thee uw drankje deze zomer? Geüpdatet op 11/05/2009 - 00h00

Aan groene thee worden talrijke weldaden toegeschreven. Hij zou afslankende eigenschappen hebben, goed zijn tegen kanker, een goed middel zijn om de huid te beschermen... Kortom, groene thee heeft alles om de mensen te bekoren! Laat u verleiden en geniet deze zomer van de weldaden van groene thee.

Bent u een theespecialist? Gepubliceerd op 09/12/2013 - 10h32

Gemakshalve of voor de heerlijke smaak, drinken velen onder ons regelmatig thee in de hoop te kunnen genieten van zijn welbekende heilzame werking. Maar weet u voldoende over thee? We leggen u een aantal stellingen voor. Misschien kunt u nog wat bijleren...

Thee en zijn antioxidanten Geüpdatet op 08/05/2007 - 00h00

Thee is op water na de meest gedronken vloeistof ter wereld. Het is tevens de drank die het meest heilzaam is voor het menselijk lichaam. De heilzame eigenschappen van thee vloeien voort uit zijn natuurlijk gehalte aan antioxidanten, moleculen die het lichaam helpen bij het neutraliseren van schadel...

Thee drinken helpt tegen cariës Gepubliceerd op 20/01/2014 - 12h05

We kennen thee al 4.000 jaar: zwarte, groene, gerookt of semi-gefermenteerde thee... Het is de drank die wereldwijd het meest wordt gedronken met tal van geneeskrachtige eigenschappen. Thee helpt meer bepaald bij het voorkomen van cariës, een eigenschap die tot nu toe werd toegeschreven aan groene t...

Thee: een gezonde drank ... Geüpdatet op 01/04/2003 - 00h00

Thee bezit heel wat weldaden: hij bevat veel antioxidanten, is vochtafdrijvend en hydraterend, ... Je moet er echter meer dan één kopje per dag van drinken als je echt voordeel wilt halen uit dit plantaardige elixir...

Thee, de drank der duizend deugden Geüpdatet op 15/02/2005 - 00h00

De meest gedronken drank ter wereld net na het water, is thee en aan deze drank worden heel wat weldaden toegeschreven. Sommige daarvan kloppen, andere moeten nog bewezen worden. En de lijst is lang: preventie van cardiovasculaire ziektes, osteoporose, kanker, tandbederf…

Groene en zwarte thee: prima voor de eierstokken Gepubliceerd op 20/01/2016 - 10h15

De Zweedse onderzoekers blijven ons verbazen met de resultaten van hun follow-upstudies waarin ze duizenden personen volgen gedurende verschillende jaren. Hun laatste ontdekking: groene of zwarte thee beschermt zeer doeltreffend tegen eierstokkanker.

Thee? Nee dank u, niet nu ... Geüpdatet op 28/10/2008 - 00h00

Thee is een heerlijke drank, en goed voor de gezondheid…. Op voorwaarde dat men hem op het juiste moment drinkt. Als u een kopje thee drinkt bij de maaltijd, dan vermindert u de capaciteit van het organisme om ijzer op te nemen uit de voeding.

Drink groene thee om cardiovasculaire aandoeningen te voorkomen! Gepubliceerd op 09/12/2013 - 10h30

De weldoende effecten van theelijken wel eindeloos, de drank zou bescherming bieden tegen kanker, infarcten en zelfs tandcariës. Maar nu zou blijken dat het meest krachtige effect van thee vooral bijdraagt tot de preventie van cardiovasculaire aandoeningen, die nog altijd de belangrijkste mortalitei...

Thee versterkt de beenderen Geüpdatet op 01/07/2002 - 00h00

Personen die veel thee drinken, moeten een skelet van beton hebben. Ze hebben inderdaad een hogere botmineraaldensiteit dan personen die geen thee drinken.

Bieden koffie en thee bescherming tegen diabetes? Geüpdatet op 04/11/2008 - 00h00

Koffie en thee zijn naast water wereldwijd de meest gedronken drankjes. Ja, ze bevatten cafeïne, wat de drankjes wel eens verweten wordt, maar recent onderzoek wijst op de gunstige effecten van thee en koffie op het optreden van diabetes.

Thee: beter zonder melk! Gepubliceerd op 29/10/2013 - 08h41

Een wolkje melk in je thee doen: het is een rotsvast gebruik in de Angelsaksische landen en vooral in het Verenigd Koninkrijk. Maar wel een slecht, als we Duitse onderzoekers mogen geloven, want het zou de hartbeschermende effecten van thee volledig tenietdoen!

Thee tegen een infarct Geüpdatet op 13/05/2002 - 00h00

Thee gaat het verouderen tegen, heeft een gunstig effect op bepaalde tumoren en zou ook doeltreffend zijn in de preventie van hart- en vaatziekten. Thee vermindert het risico op dodelijk infarct met 70%, vooral bij vrouwen. Waarop wacht u nog om een kop thee te zetten?

PUBLICITÉ