PUBLICITÉ
ARTIKELS TANDENBORSTEL
11 online artikels over Tandenborstel
Hoelang moeten we onze tanden poetsen? Geüpdatet op 20/04/2009 - 00h00

De aanbevolen duur van een poetsbeurt is minstens 3 minuten. Waarom? En hoelang duurt de gemiddelde poetsbeurt van de doorsnee mens?

Tandenborstels kunnen uw gezondheid schaden… Gepubliceerd op 22/02/2011 - 14h20

Voor alle duidelijkheid: tandenborstels zijn belangrijke en nuttige instrumenten voor onze gezondheid. Maar soms bevatten ze ook miljoenen bacteriën ... Met deze tips zorgt u ervoor dat ze echt nuttig zijn.

Tongkanker: alweer een belangrijke reden om zijn tanden te poetsen! Geüpdatet op 12/06/2007 - 00h00

De mond- en gebitshygiëne, en dus ook de algemene gezondheidstoestand van onze tanden en ons tandvlees , zijn om meerdere redenen van essentieel belang. Volgens een recente studie, zijn parodontale ziekten (ontstekingen van het tandvlees) een belangrijke risicofactor voor tongkanker .

Onberispelijke mond- en tandhygiëne: waarom is het zo belangrijk? Geüpdatet op 08/05/2007 - 00h00

Om gezond tandvlees , mooie tanden en een frisse adem te hebben! Maar er is nog meer. Een onberispelijke mond- en tandhygiëne helpt ook bij de preventie van hartinfarcten, cerebrovasculaire accidenten, diabetes en zelfs bepaalde ademhalingsaandoeningen.

Tandenpoetsen: tips voor jong en oud Gepubliceerd op 20/01/2014 - 12h03

Een goede tand- en mondhygiëne van jongs af aan is van het grootste belang als we onze tanden ons leven lang gezond willen houden. Maar wat houdt dat precies in? Hieronder vindt u een overzichtje van de goede handelingen en juiste reflexen voor de dagelijkse poetsbeurt van uw tanden. Warm aanbevolen...

Wie mooie tanden wil, moet er iets voor doen Geüpdatet op 08/02/2005 - 00h00

Ook al is het gebruik van tandenborstel en tandpasta één van de courantste gewoonten in ons dagelijks leven, je moet ze nog correct gebruiken om er baat bij te hebben!

Mond- en tandhygiëne: de Belgen kunnen nog beter doen! Geüpdatet op 02/10/2007 - 00h00

De gemiddelde Belg poetst zijn tanden tweemaal per dag, heeft nog steeds een duidelijke voorkeur voor een manuele tandenborstel en denkt tijdens het poetsen aan zijn uiterlijk of aan wat die dag op zijn programma staat.

Wees op uw hoede voor namaaktandpasta! Geüpdatet op 14/08/2007 - 00h00

De overheid roept reizigers op om voorzichtig te zijn, moesten zij zich genoodzaakt zien om in het buitenland (eventueel gevaarlijke) tandpasta te kopen. Onlangs is in talrijke landen inderdaad neptandpasta ontdekt.

PUBLICITÉ