PUBLICITÉ
ARTIKELS SEKSUELE STOORNISSEN
9 online artikels over Seksuele stoornissen
Seksuele problemen: en als de schildklier de oorzaak is? Gepubliceerd op 02/02/2015 - 13h52

Seksuele problemen komen vaak voor en zijn ernstig bij mannen die met een ontregelde schildklier kampen. Het is dus belangrijk hier met de arts over te praten, vooral omdat ook de seksuele problemen vaak verdwijnen wanneer het schildklierprobleem wordt aangepakt.

Wanneer uw seksleven verandert met de leeftijd ... Gepubliceerd op 09/01/2012 - 16h53

Ouder worden heeft een invloed op het seksleven. Maar anders dan wat we soms denken, komt die invloed niet alleen van de menopauze… Ook mannen ontsnappen er niet aan! Een overzicht van wat er met de jaren allemaal in ons liefdesleven verandert.

Roken en seks gaan niet goed samen! Geüpdatet op 25/05/2009 - 00h00

Roken werd vroeger geassocieerd met verleidelijk zijn. Het glamourimago van steracteurs die in filmscènes ijverig rookten, zat er zeker voor iets tussen. Vandaag krijgt roken een almaar negatiever beeld en valt ook dat verleidelijke kantje meer en meer weg. Rokers hebben vaak gele tanden, hun adem s...

Diabetes: wat zijn de gevolgen voor het seksleven? Gepubliceerd op 21/12/2012 - 12h22

Diabetes is een ziekte die een serieuze impact kan hebben op de gezondheid, op heel veel vlakken. Het seksleven is nog vaak een onderwerp waar niet over gesproken wordt . Nochtans is ook de seksuele gezondheid een deel van de algemene gezondheid . Bij problemen is het belangrijk dat u erover praat m...

Stoppen met roken geeft betere seks Geüpdatet op 14/11/2011 - 15h32

Laat uw seksleven veel te wensen over en rookt u? Dan is stoppen met roken de allereerste stap die u zou moeten zetten om er weer schwung in te krijgen! Rokers lopen namelijk meer risico op verminderde seksuele opwinding , en dat geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.

Vrijen doe je met je hart Geüpdatet op 06/07/2004 - 00h00

'Dokter, na mijn infarct is ons huwelijk niet meer wat het geweest is. Vrijen doe je namelijk met je hart. En dat wil niet meer'. Seks en een hartprobleem; hoe ga je daarmee om?

Antidepressiva: slecht voor de seksualiteit Geüpdatet op 22/04/2003 - 00h00

Seksuele stoornissen zijn één van de symptomen van depressie, maar kunnen ook een bijwerking zijn van antidepressiva. Hoe zit het daar nu eigenlijk mee? Tekst en uitleg…

Tabak brengt seksueel leven in gevaar Geüpdatet op 14/12/2001 - 00h00

Dient er nog herhaald te worden dat tabak schadelijk is voor de gezondheid? Meerdere recente studies zijn van oordeel dat tabak schadelijk is voor het seksueel leven, niet alleen van de man maar ook van de vrouw.

Astma hindert één persoon op de drie in de seksualiteit Geüpdatet op 14/02/2006 - 00h00

Seksualiteit speelt zich voor het grootste deel af in het hoofd, maar dat neemt niet weg dat fysieke aandoeningen een soms onderschatte rol spelen bij seksuele problemen. Een recent onderzoek toont aan dat astma één van die aandoeningen is.

PUBLICITÉ